Sevişken tosbağalar

Kameralar kayıttayken yapılacak iş değil valla. Yok mu İspanya’nın bir Telegol’ü Pique’ye karşı karalama kampanyası başlatsınlar hemen. El Clasico öncesi çocuğun aklını dağıtıyorsun sen de az değilsin Shakira!

link: http://www.youtube.com/watch?v=7iYWtcFUAxc

“Sevişken tosbağalar” için 10 yorum

  1. barçayı zaten sevmem ,barçadan en sevmediğim eleman da bu pique…shakira’dan önce o kadar çok kıl olmazdım aslında 🙂 ama shakiradan sonra yaptığı herşey gözüme batar oldu arkadaş o en son maçta defanstan koşup itiraza gelmeler ,her gerilimli pozisyonda oracıkta bitmeler falan ,inşallah publis olursun (bundan büyük beddua yok sana :D)

  2. @KoKo B hocam valla çok güzel olurdu bu başlık cuk otururdu:)
    ayrıca pique nedense ben de hiç sevmem ya basketbolcu olsa belki sevebilirdim:)

  3. telegollük haber değil ya bunlar korumasız geziyo arda sinem gibi korumayla gezicekler ki süleyman rodop ve kameramanı korumalar tartakladı havası verilicek gerisi serhat uluerenlik 🙂
    ayrıca @kokob şu 2 haftalık son kale olaylarınada bi değinseniz iyi olur sanki ?

  4. @doğu; boşver seviyeyi düşürmeye gerek yok… zaten izlediğim pek yok ertesi gün haberlerini her yerde okuyoruz. herkes kimin ne mal olduğunu biliyor artık.

  5. @kokob koca adamların rezilliklerini görmeyenler vardır belki.hep onlar mı karalama kampanyası başlatıcak bu seferde biz başlatalım kurtuluruz belki bunlardan sen buraya yazarsan fanatik fln alır aynısını haber yapar kesin :)) mehmet helvacının vaadleri var bi de neyse en iyisi yarınki maç öncesi tadımızı kaçırmayalım bunlarla 🙂

  6. Enteresan olan biri dunya capinda yildiz, digeri kendi capinda futbolcu 🙂 liseli gencler gibi takiliyor. Kafedekilerin umrunda degil.

  7. shakira’nın boyu 1.57, pique’Nin 1.92. shakira 77 doğumlu, pique 87.
    klitchko-hayden panettiere çiftiyle beraber en uyumsuz çift sıralamasında zirveye oynarlar net.

Yorumlar kapatıldı.