UEFA n’oluyo!?

UEFA disiplin kurulu Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Shakhtar’a karşı sarı kart görerek cezalı duruma düşen ve cezasını rövanş maçında oynamayarak çeken Iniesta’ya ekstra maç cezası vermek için soruşturma başlattı. Iniesta’nın yarı finalde Real Madrid’e karşı oynayabilmek için bilerek sarı gördüğünü düşünüyorlar.

Iniesta bilerek sarı kart görmüş olsa bile böyle bir ceza saçmalık olur ki Iniesta’nın gördüğü kart net pozisyon icabıydı. Daha önce bu tip örneklerde futbolculara para cezası verilirken ki bence o da yanlış, Real Madrid eşleşmesi öncesi UEFA’nın tutumu entresan. “N’oluyo oranız buranız oynuyo'” derler adama.

Karar yarın. Barcelona şimdiden itirazını yaptı beklemede.

“UEFA n’oluyo!?” için 5 yorum

  1. Hayır yani Shakhtar maçının üstünden günler geçti. Neden şimdi, neden El Clasico’ların tam ortasında. UEFA’ya oran buran oynuyor değil direk götün başın oynuyor de daha anlaşılır olur.
    Kararında yarın açıklanması ayrı bir enteresan.

  2. Iniesta bilerek sarı kart görmüş olsa bile böyle bir ceza “saçmalık” olur…kelimesi kelimesine harfi harfine katılıyorum. mal mısın UEFA ???

  3. Mourinho ve real madrid sarı kart gördükleri için ceza almışlardı.Şİmdi eğer gerçekten bilerek yapılmışsa.Ceza verilmesi gerekir.

  4. @murat; bilgin olsun real’li futbolculara sadece para cezası verildi ki bence o da saçma. ekstra maç cezası olmadı…

Yorumlar kapatıldı.