Arda kadar başınızı tekrar tekrar taş düşsün

“Ver siyah forma, ver beyaz forma, sarı kırmızı yürü…”

Galatasaray formasına sahip çıktığın ve duygulara tercüman olduğun için teşekkürler kaptan.

Türk futbolu adına 40 yılda bir altyapıdan 1 oyuncu çıkarmışız, devletin kanalı bile bu adamı kitlelere hedef gösteriyor, kendi kulübünün içinden birileri görüntüleri 10 ay sonra dışarı sızdırıyor. Yarın maçı olan adam gecenin bir vakti televizyona bağlanıp sözlerinin arkasında olduğunu söylemek zorunda kalıyor…

Yarın nasıl oynasın? Bundan sonra buralarda bu şartlarda nasıl oynasın? Bitiremediniz bir türlü Arda’yı. Sezon sonunu bile bekleme yarın git. Daha önce “gemiyi ilk kaptan terk etmese iyiydi” demiştim. Özrü borç bilirim.

“Arda kadar başınızı tekrar tekrar taş düşsün” için 18 yorum

  1. herkesin içinden geçeni söylemiş sadece.kim onla aynı fikirde değil ki ztn.rezil bir işe imza atmış trt.

  2. kaptan dediğin böyle erdemli olur, insanın kendini bilmesi büyük bir erdemdir…

  3. İnadına Büyük Kaptan Arda.Bu nedir ya adamın başına gelmeyen kalmadı.Bu ne ya bir an önce gitsin bu ülkeden sırf kendisini kurtarmak için.Çünkü Gs 4-5 sene daha böyle olur.Bu ülkede de bu basın varken Allah korusun üçünc lige kadar gider.

    Yarın maçta Ultraslandan büyk bir destek bekliyorum Arda’ya

  4. bu senenin muhteşem geçeceği kampta kaptanımızın formamıza yöneticinin yanında küfür etmesinden belliymiş.
    bülent korkmazdan bulduğu yüze adnan polatın destek vermesiyle kaptan olan ve kaptan olduğu günden beri hem kendisine hem kulübe hiç bir katkısı olmayan ardanın cahil cesaretiyle şımarıklığıyla yaptığı konuşma kaptanlığın fazla geldiğinin göstergesi bence.
    formalardan biri eski kaptanlarımızdan arslan nihat’ın lakabını taşıdığı halde küfür edebilecek kadar lakayıt bir adam.
    bu seneki formaları hiç birimiz beğenmemiş olabiliriz ama hangimiz arkadaş arasında bile formaya böyle küfür ettik? hepimiz biliyoruz ki bütün dünyada kulüpler bunları forma satışlarını arttırmak için yapıyor.buna ardanın böylesine dil uzatması ne haddine?oldu olucak formaları da arda tasarlasın.madem formalar hakkında bir yorum yapıcaksın kaptanlığa yakışır biçimde dile getirisin.bu konuşmasıyla kendisi bizi diğer taraftarlara malzeme etti.ekmek parasını kazandığı formaya küfür ne demek? yarın kumaşı beğenmez yine küfür eder bu.o küfür ettiği formayı haftalardır layıkıyla terletmediği halde programa bağlanıp hala aynı şeyleri düşünüyorum diyebiliyor ve destek görüyor inanamıyorum.
    kameranın açık olduğu yerde özel diye bir şey olmaz.kamera varsa ona göre davranıcaksın.kamp binasının içinde arkadaşlarıyla istediği gibi konuşur tabi ya kameraların önünde ve yöneticinin yanında formalara küfür etmesi nasıl kabul edilebilinir.kimse değil arda kendi kendini bitiriyor.madem bunu destekliyorlar arkadaş arası özel diyorlar.ercan saatçi denen varlığın yaptığı konuşmada özel değil mi? oldu olucak onuda savunsunlar..bu gidişiyle gün gelicek bu küfür ettiği formaya bile muhtaç olucak forma renkleri tasarımları değişir ama taşıdığı arma hep aynıdır biz de ARMANIN PEŞİNDEYİZ.

  5. eredeyse tüm Galatasaraylıların düşündüğünü dile getirmiş.

    Ha, dile getiriş biçimi hoş değil, kahvehanede okey oynayan tipler gibi konuşmuş ama; ne bekliyordunuz ki?

    Kanalın haberi aktarma şekline de birşey diyemiyorum. Bu kitlelere hedef gösterme amaçlı habercilik anlayışının etkilediği insanlarınsa neyin kafasını yaşadığını cidden merak ediyorum.

  6. bütün galatasaraylıların düşündüğünü içinden değil de dışından sölemiş ,sölemese daha mı iyimiş sorusu günlük hayatta küfür etmesek daha iyi aslında düşüncesiyle aynı kefe . hangimizin küfürsüz bi günü geçiyo ki?.ortamı samimi bulduğu için samimice laflar söylemiş olayı metin oktay’ın giydiiği formaya nasıl söversin diye kutsallaştırmaya hiç gerek yok….

    şu zamana kadar gitmeyi düşünmemiş olsa bile artık kesin gider avrupaya ,görüntüleri çeken ve basına sızdıran adama şerefsiz kelimesi bile iltifat kalır ,bu ülke bu çocuğa çok yazık etti ….

  7. e yuh bre! ayiptir bre!

    kac senedir gitsin diyorum; artik kosarak kacsin buradan.

    bu yayini yapanlari da erdener abiye havale etmek lazim…

  8. çok güzel yıpratın kaptanımızıda takımımızıda camiamızıda ne geçecekse elinize…

  9. İlginçtir maça durmadan Galatasaray Kaptanına küfür edenler.Bayram paşalı Ardadan bu formalarında rengi çok açık yada pastel tonlar hiç güzel olmamış gibi yorumlar bekliyor.

    Burda yapılan formaya küfürdür diyenin zekasından şüpe ederim.Dikkat ederseniz bir muhabbet dönüyor espiri yapılıyor hatta milletin ağızına düşücez diyor.

    Ayhan sen büyük bir trollsun o kadar küfür ediyorsun arada şaka falanda yapıyorsun seni sallayan yok hadi yaptın şakayı bare bide tekrar tekrar açıklama.

    Bu olayların Bülent Tulunun olduğu programda olması.Bülent Tulun’un Arda’yı ve Galatasaray’ı savunması durmadan bu görüntülerin sızmasını eski yönetime bağlaması.Bunların kokusu çıkar yakında sanırım.

  10. Cok ayip bu basinin yaptigi artik yeter, birileri sahip ciksin kaptanimiza, yanlis mi soluyor, hayir butun GSlilerin aklindan geceni soyluyor. Lutfen Arda git kurtan kendini buralardan, senin degerini sonra anlarlar belki

  11. TRT ye yakıştı, zaten biliniyordu fenerli oldukları ama bu haberle çok ayıp ettiler, kendilerini aştılar.

  12. o formayı görüpte ağzından sövgü kelimesi çıkmayan bir yaratık var mı acaba merak ediyorum ? Ayrıca sezon bitiyor ve bu video şimdi açıklanıyor, şimdi bu şerefsizlik değil de nedir ? Bugün maç var önceki gün yapılan icraata bak hemde devlet televizyonunda ? çekirdekçi taraftarlar mümkünse bu mevzulara yorum yapmasın çekirdeğe devam sayın kardeşlerim.

  13. Ya bu basın kadar ş…ce GS’yı yıpratmaya çalışan başka kuruluş yok. TRT3 nasıl bir video hazırlaşmıssın sırf provoke etmek için kusura bakmasınlar ama tam bir O…. çocukluğu yapılmış kaptan haklı yap kırmızı beyaz siyah ne gerek var zaten duruşuda güzel değil. ulan bir adam bu kadar yıpratılır mı gerçekten ayıp arka planda ki sesin takımın geçtim türk olduğundan şüpheliyim çünkü adam orada formaya,GS’ya hakaret etmiyor renklere diyor. Orda dalga geçen birtek ayhan gerizekalısı var arda ise adam gibi tepkisini koydu. Bunuda basına büyük ihtimal ile cemal özzgörköy’ün ekibinden biri sızdırdı çünkü çekimleri onlar yapmıştı değil mi?

  14. Galatasaray futbol takımı kaptanının, sportif direktörü ile hemde galatasaray forması hakkında girdiği diyoloğun seviyesi kulübüm mevcut durumunun göstergesi.

  15. geçen sene gidecektin Arda, burda çakalların ağızına laf olmayacaktın işte. Milli maçı kurtarırken aslandı dimi?

  16. bende Arda’nın bu sezon ki performansından ötürü kafayı takmış durumdayım,hemde fena halde
    ancak,
    bu haberi yapanlar,yayınlayanlar
    hayatlarında hiç futbol oynamamış,
    hiç bu tür ortamlara girmemiş yada art niyetli insanlar olmalı..

    Bu tür muhabbetler oyuncular arasında herzaman olur,
    her takımın futbolculara çok yakın bir yöneticisi vardır,
    o da bazen bu muhabbetlere katılır…

    Bende olsam Arda’nın yerinde aynı sözleri söylerdim,
    TÜM İÇTENLİĞİM İLE,
    BU MUHABBETTEN ANLAMAYACAK
    BALTA TELEVİZYONCULARIN
    OLDUĞU DÜŞÜNEMEDEN..

    Bu sefer
    Teşekkürler Arda TURAN,
    Gittikçe rezilleşiyorsun trt…
    .

  17. Düşüncelerimize duygularımıza tercüman olmuşsun Kaptan Arda.. “Türkiye Radyo Televizyon Kurumu” sizede kelimeler kifayetsiz kalıyor..

Yorumlar kapatıldı.