Tıp!

El Clasico öncesi dün son basın toplantısı. Jose salona geliyor yanında yardımcısı Karanka. Onlarca basın mensubu beklemede ama tıp oynayan Jose ve onun yerine konuşan, soruları cevaplayan yardımcısı Karanka. Jose’nin bu davranışını boykot eden İspanyol basın mensuplarının salonı terk etmesi ve meydanın sadece yabancı gazeticilere kalması da işin detayı.

Neden konuşmadığına gelince ise; sözlerinin basın tarafından çok abartılmasından rahatsız oluyormuş. Hakkaten cins adamsın madem konuşmayacaksın o zaman neden geliyorsun? Yolla yardımcını diğer hocalar gibi ama olmaz değil mi çok “özel birisin” sen.

link: http://www.youtube.com/watch?v=Q1Q7GrokaRI

“Tıp!” için 7 yorum

  1. 🙂 Adam eğlenmesini biliyor da siz neden bir tuhafsınız anlamadım 🙂 Bu adam sadece özel birisi olduğu için bu davranışları sergilemiyor, bu davranışların da onun “özel birisi” olmasında etkisi büyük.

  2. senin bu mourinho düşmanlığın beni öldürcek 😀 ama kinayeli de olsa yazdığın gerçek ; o gerçekten özel biri.

  3. @KoKo B; valla ben de jose hakkında kötü şeyler yazdığın konuların linkini veriyim diycem ama gece maçı izlemem lazım, o zamana kadar hayatta yetiştiremem:)

  4. Gelecekte Beşiktaş’ta görürmüyüm of off.Y.Drmirören in istiklale yaptığı gecekonduyu yıkmazlarsa epey gelirimiz olacak.Epey gelirimiz olunca hovardalık yapıp bu adama yıllık 15 M verirlerse 2 sene gelsin ne olacak.Fenerin GUİZA ya verdiği para kadar 🙂

Yorumlar kapatıldı.