Arda kadar başınıza taş düşsün

“Arda kadar başınıza taş düşsün” için 7 yorum

  1. Güle güle gitsin giderse, güle güle-seve seve kalsın kalırsa.. Bazı insanlar, biz, onun değerini bilemediler, bilemedik.. Bir yetenek olduğunda nasıl davranılcağını sahiplenilceği farkedilemedi belki.. o kırgın biz kırgın, umarım herşey yoluna girer Galatasaray Ruhu ile..

  2. başlığa bak allah aşkına..arda kadar başınıza taş düşsün..!
    F.Bahçe haberine bu kadar tepki vericeksen koyma kardesim buraya..ne taşı düşücek başımıza arkadas?bende istemem fenerbahceye gelmesini,ama gelırse de tanjunun arkasından ağladıgınız gibi ağlarsınız ego’lu insanlar topluluğu..

  3. olurda fenerbahçe’ye giderse, ntvspor’a canlı konuşurken döktüğü gözyaşlarıyla, milli takım formasıyla attığı golden sonra basın tribününe yaptığı o hareketlerle hatırlansın. gs forması altında oynadığı futbolla değil. emre’nin de gençliğini bilirdik biz.

  4. @istanbulbastard; hea sen “bir” fenerbahçeli diye özel haber yapan milliyet’e inandın yani. fener’in fener’linin değil çakma haberlerle hergün başka bir yerden çocuğa vuran basının kafasına düşsün taş. renkli at gözlüğüyle olaylara bakacaksan bana buraya koyma deme sen okumamayı dene alıngan insan.

  5. arda büyük futbolcudur,sadece futboluyla gündemde olduğu sürece.

Yorumlar kapatıldı.