Teker teker değil topunuz gelin!

Dengesizin biri radyoda çıkıp Barcelona’lı futbolcular dopingli diyor daha sonra özür diliyor. UEFA da vampir gibi bugün Barcelona antremanına baskın yapıp Messi, Afellay, Xavi, Villa, Jeffrén, Piqué, Iniesta, Mascherano, Valdés ve Pinto’yu doping testine alıyor.

Tamam UEFA rutin olarak kulüplere doping testine geliyor ama en son 23 Şubat’ta yapılmış test daha üzerinden 1 ay geçmemiş. Arayı açmayın haftaya yine gelin. Hatta bütün rakipleri de toplayıp öyle gelin.

Doping değil beyin yeterli şu oynanan futbola. Aşağı çekmek yerine çalışın aynı seviyeye çıkın sonra konuşalım.

“Teker teker değil topunuz gelin!” için 9 yorum

  1. UEFA birkaç çapulcunun lafına bakarak hareket ediyorsa diyecek birşey yok. Hoş UEFA’nın ne kadar küçük insanlar tarafından yönetildiğini dün bir kez daha gördük zaten.

  2. Toplamdaki kupalara bakıldığında benim bildiğim Madrid’in üstünlüğü var.

    Hatta Wiki’ye göre de bu böyle. Barcelona’nın unuttuğumuz kupaları nedir?

  3. 31 lig şampiyonluğu 9 şampiyonlar ligi şampiyonluğu 3 kıtalar arası kupa şampiyonluğu the REAL most successful club in spanish football MADRİD

  4. @Mustafa Burak
    şimdilik real madrid’in 75’in barcelona’nın 72 kupası var. ağustos’un sonunda bir daha konuşmak gerek bu konuyu. 🙂

  5. Bana şimdi gazoz kupaları ile gelmeyin. Tamam iyi takım, hoş takım ama, Real Madrid olması için fırıncı küreyi yemesi lazım bolca Barcelona’nın. Bu futboluyla devam ederse bir 15 sene, belki yakalarlar. Daha 11 lig 6 da ŞL kazanması lazım.

    Yani koskoca takımsınız, hala böyle abuk kupa sayıları ile falan bir yerlere gelmeye bakıyorsunuz. Önünüzde savunmanız gereken güzel futbol varken hem de. Komik olmayın, bazen bir takıma çok benziyorsunuz da, ona girmeye gerek yok şimdi.

  6. ağzına sağlık selocan.. gazoz kupalarını geçtim, madrid’in katılmadığı kupaları düşsek zaten sonuç belli (bkz: Catalan League Championship, Catalan Cup vs) 🙂

  7. ilk 5 mesajın 4’ü real madrid ve barcelona’nın kupa sayısıyla ilgili dikkat ederseniz.

    konuyu uzatmak gibi niyetim yok ama gazoz kupaları dediğiniz için yanlış anlamayı önlemek için iki takımın da katıldığı turnuvaları yazayım:

    lig-kral kupası-süper kupa-copa eva duarte(süper kupanın önceki ismi)-lig kupası(copa de la liga)-şamp.ligi-uefa kupası-uefa kupa galip.kupası-uefa süper kupa-fifa club world cup

    barcelona : 20-25-9-4-2-3-3-4-3-1
    real madrid:31-17-8-1-1-9-2-0-1-3

    görüldüğü gibi catalan cup, catalan league yok. latin kupası diye birşey var hem barcelona hem real madrid 2 defa kazanmış onu eklemedim.

    benim için önemli olan lig ve şamp.ligidir diyenlere lafım yok benim yazdıklarım barcelona’yı 10 senedir var sananlara.

Yorumlar kapatıldı.