Allah akıl fikir versin

Arsene Wenger 2 sezon önce futbolu bırakan 41 yaşındaki Lehmann’ı sezon sonuna kadar Arsenal kalesine koydu. Tamam sakatlıklar filan var da Almunia’ya güven bu kadar mı yok ya da bu kadar gençlere önem veriyorum derken 41 yaşındaki futbolu bırakmış adamı geri getirmek nedir? Hadi bırakmamış olsa bir derece. Çıkar altyapıdan birini duruşuna yakışsın. Büyük saygı duyarım Wenger’e ama bu kararına kafam basmadı.

Daha da Zapata’yı getiren zihniyete laf etmem.

“Allah akıl fikir versin” için 7 yorum

  1. Lehmann yedek olarak oturacak bildiğim kadarıyla. Diğer kalecilerden Şesni 6 hafta yok Fabianski sezonu kapattı. Yedek olarak alındı Lehmann.

  2. Almunia’nın yerinde olsam giderdim kulüpten. Eğer hakikaten Almunia’yı yedek bırakıp şu adamı oynatacaksa akıl fikir gerekir. He rotasyon içinse yine saçma ama, güvendiği bildiği adam diye akla yatkın.

  3. Ben de as kadro’ya aldığını okumadım, sanırım yedek klubesi için yapılan bir transfer. Wenger böyle şeyleri sever aslında, geçen sene de Campell’ı geçici olarak almıştı.

  4. zapatanin ölusu kalede aykut ve ufukun olmasndan iyidir, adamn hatali yedigi golleri bi sayalm belki bi tane ckar, ufuk ve aykutun sadece bu sezonkileri saysak 10u gecer..gerci sezon sonuna kadar ufuk ve aykut oynasa bundan kotu olurmuydu durum o da ayri muamma ama bu durumu da butun takima bakp incelemek lazm

Yorumlar kapatıldı.