Pislik herif

Şimdi çıkıp bir de seni savunanlar olacak Pepe efendi! Biz ne mal olduğunu zaten biliyorduk bilmeyenler de anlamıştır artık…

“Pislik herif” için 27 yorum

  1. Kepler Pepe için tartışmaya değmez. Maçtan akılda kalan sadece bu olmamalı ama, bu lavuğun yaptıkları da atlanacak gibi değil.

  2. aslında bundan önce lisandroya attığı tekme var esas beni o sinirlendirdi.Ahh Pascal sen olacaktın da çakacaktın şuna kafayı..

  3. Lisandro Lopez’e yaptığı hareket sırasında suratındaki ifadeye bak.

    Geçen sezon mu ne birini ezdi diye 11 maç verdiydiler. Akıllanmamış şerefsiz. 20 maç daha “banlayacaksın” bunu.

  4. Bu mu yani maçın özeti ? Lyon’a ufak çaplı tecavüzün bütün olayı bu video yani. Peki güzelmiş. Ben Mesut’un ara paslarını. Di Maria’nın yardırmalarını, Lyon’un acizliğini, 16-17 gol girişimine karşı 3’te kalmayı falan izledim sanıyordum maçta. Ronaldo’nun çalımları. Benzema’nın golleri falan… Ama sen güzel bir özet geçmişsin. Yakışır Barcelona taraftarına.

  5. @selocan; Barcelona taraftarı maçı izlemedi sakin. maç sonrası öne çıkan görüntü de bu maalesef yakışır Real’in futbolcusuna.

  6. İlk yarıyı izleyemedim, 2.yarıdaki hareketi gördüm.Maç içerisinde Olimpik Lyon lu bir oyuncunun o şerefsize kendisine yakışır şekilde müdahelede ! bulunmasını çok istedim. Ama yapmadılar bunu. Tebrik ederim Lyonluları.

    Yalnız, şu görüntüleri izleyipte yapılan yorumları okuyunca gerçekten çok şaşırdım. Bu videonun maç yazısı olmadığı aşikar. Ama sırf Real Madrid i savunmak için şu adamı, şu hareketlerini görmezlikten gelmeyin. Giydiği forma önemli değil, önce İNSAN olmalı.

  7. Maç sonrası yandaş blogcu kesimin öne çıkarttığı görüntü bu olsa gerek Koko. Ben bu görüntünün çok önüne geçecek şeyler izledim 90 dakika. Ama tabi maçı izlemeyen Barça kesimi videoyu bulup You-tube’dan yayar normaldir. Ben de 5-6 Arsenalli’nin boğazını sıkan bir kaç Barça futbolcusu videosu paylaşayım sanal alemde. Kanatsız melek ya ipneler. Yakışır Real futbolcusu lafı da iyi olmuş. Guti’ye, Kaka’ya, Alonso’ya, Zidane’ye, Raul’a da yakışır tabi.

    Daha buna kızmayın bu kadar sıra size de gelecek.

  8. @selocan; yakışır Real futbolcusuna senin yakışır Barcelona taraftarına lafınaydı. Yoksa Real’de oynamış oynayan isimlerler bir alıp veremediğim yok. Şu görüntüyü de ön plana çıkarmak için yandaş olmaya filan gerek yok insan olmak yeterli.

    Bize sıra da bir türlü gelemedi yenilgiye doymayan pehlivan gibisiniz kaç senedir. Bernabeu’da 6 attık yetmedi, Camp Nou’da 5 attık o da yetmedi Mestella’da da bir gazınızı almak lazım.

  9. Ben bu takımın başında olsam direkt gönderirim Pepe’yi. Hareketlerini savunmuyorum zaten. Onu yazayım da kimse bu konuda laf etmesin. Messi sahanın ortasına sıçar videosu paylaşılır, Mesut bu sene her istatistikte Xavi’ye takmış, sayısız akıl almaz ara pası vermiş. Bu maçta da coşmuş, maç bitmiş 2 dk geçmeden şuraya konan videoya bak. Bana bu komik geliyor işte.

    Ama tabi ben maçı izlemediğini bilmiyordum. E malum çevre de Barçalı. Normal bu video.

  10. He bir de ben skor atışmalarına girmem. Maç gelsin, geçsin konuşuruz. 6’ları falan hatırlatmak benim tuttuğum takımların özelliklerinden değildir.

  11. İlk pozisyon için söylenebilecek tek şey, öncesinde Pepe’nin yüzüne doğru yapılan hareket. Hani ona sinirlenip bunu yaptı Pepe, savunmak için demiyorum elbette ama sadece bu görüntüyü göstermek de doğru değil.

    İkinci pozisyon için ise söylenebilecek bir şey yok. Yakalansa hakem tarafından sarı kart kesin, kırmızı kart ağır olmaz.

  12. Barcelonalı oyuncuların maç içerisindeki tartışmalarıyla sırf tek taraflı oyuncuya dalmak nasıl aynı kefeye koyulabiliyor anlamıyorum. Van Persie-Abidal karşılıklı atışıyor ve sonra olaylar gelişiyor. Pepe’nin geçen sezonki (önceki sezon da olabilir) ve şimdiki hareketini veya Ramos’un Messi’ye tekmesini bunlarla kıyaslamak mantık işi değil bence.

    Bu olaya gelince, alıştık zaten kendi seyircisinin de mi gazıyla anlamıyorum ama Pepe oyunun bir parçasıymış gibi yapıyor bunları…

  13. Ya yorumları okuyorumda adamın neler yaptıgının farkındamısınız ozellıkle lisandroya… bunu hapse atacan ya direk ne sarı çıkar kırmızı ağır olmazı fln sağlam Real’ liyimdir ama bu kansızı direk kadro dışı bırakcan kaçıncı bu !!

  14. “Şahin” isimli arkadaşa katılıyorum. Başlıkta “maçın özeti” yazmadığı halde “bu görüntüler mi şimdi maçın özeti” demek nasıl mümkün bilmiyorum ama bir takıma “sempati besleme”nin “gözü kör fanatizm”le ayrıldığı noktanın tam karşılığı bu soruyu sormak olsa gerek. Şu hareketleri izleyip şu “insan kılıklı” için tek kelime kurmadan böyle bir soruyu sormak ise bambaşka bir olay.. Bir değil iki değil, daha bu adamın ne yapması gerekir bilemedim. Bunu dile getirince de “madrid düşmanı” oluyorsun.. Ben bunun gibi adamları görünce inanılmaz rahatsızlık duyuyorum, takımı – forması ne olursa olsun. Sen adımı nasıl koyarsan koy, benim derdim sahada “adam” gibi futbolcu görmek.

  15. Bir insanın yabancı bir takımın bu kadar ağır fanatiği olması garip geliyor bana. Pepe’den nefret ederim o ayrı konu. Ama yine de gözlemlediğim bir şey bu.

    Karşımızda sanki 22 senedir Barcelona kombinesi olan, Katalunya’da doğmuş, Franco düzeninde babasını, dedesini kaybetmiş, bu iki takım arasındaki yüzlerce yıla dayanan ırk karşıtlığında bir tarafın üyesiymiş gibi, fanatik bir Katalan görüntüsü var, o da çok komik ve yapmacık duruyor. Ben de Real Madrid’i tutarım, ama sadece tutarım hacı, o kadar. Bu ne fanatiklik?

  16. Selo çok yanlış bir açıdan yaklaşmışsın. Real veya Barca olayı değil bu. Üstündeki formayı görmeden izle bir de.. Ayıp, gerçekten ayıp Pepe’nin yaptığı.

  17. @mert; şuradan konuyu fanatikliğe bağlamak ilginç hakkaten pes. katalan fanatiği değiliz politikayla da işimiz yok. yıllat önce cruyff’larla başlayan güzel futbolun fanatiğiyiz biz.

  18. “maalesef yakışır Real’in futbolcusuna”
    sözünden dolayı ben fanatiklikten bahsettim. Ayrıca takip ediyorum blogunu, gayet de başarılı buluyorum ama bu konu zaten uzun zamandır gözüme batıyordu. Yani genel bir yorum olarak kabul edebilirsin.

  19. @mert; selocan’a da söyledim yakışır barca taraftarına diyorsan benim de cevabım o olur diye… yoksa öyle bir görüşüm yok.

    bu blogda ne zaman katalan hayranı olduğumuzdan ya da madrid-barcelona arasındaki politakadan bahsettik onu da merak ediyorum? bir takımı sevmek onu desteklemek için orada doğup büyümek gerekiyor anlaşılan. senelerce tvden izleyerek, şans buldukça maçlarına giderek, tarihini okuyarak ve futbola bakış açısına hayran olarak destelemek yasak. peki.

  20. ben zaten öyle olduğunu, politikadan bahsettiğini, katalan hayranı olduğunu söylemedim. öylemişcesine bir fanatiklikle yorum yapıyorsunuz dedim. “-miş gibi” kalıbını kullandım.

    kaldı ki, ben sadece seni değil, senin üzerinden çevremdeki barcelona fanatiklerini de eleştirdim. sanki barcelona bizim ligimizde oynayan bir takım, sanki biz de o rekabetin bir tarafıymışız gibi.
    sanki o rekabetin altında yatanların bir parçasıymışız gibi bir taraftarlık söz konusu. bana garip gelen bu. eminim ki barcelona taraftarı dünyanın her yerinde var, ama yine eminim ki bu işi bu kadar abartan bizden başka ülke yok. futbolun olmadığı japonya, amerika gibi ülkeleri saymazsak tabi ki…

    ingiltere’de, almanya’da, fransa’da, italya’da, norveç’te, portekiz’de vs.. futbolu gerçekten takip eden 100 kişiye sor, çoğu “banane lan barcelona’dan” diyecektir sana. sempati duyan futbolseverlerden bahsetmiyorum.

    neyse, umarım anlatabilmişimdir söylemek istediğimi.

  21. Ben de barcelonayı samimiyetsiz bulan bir madrid sempatizanıyım.Gel gör ki yapılan hareket akılda kalmayacak gibi değil.Hele bu blog da sık sık centilmenlik dışı hareketleri teşhir eden KokoB nin bunu da yayınlaması çok doğal.

    @Selocan: Seni de anlıyorum.
    Barselonayı şampiyonlar liginden elediğimizde burda yaparız ”açıklamamızı” :))

    not:Bu barcelona-real çekişmesi Türkiye’ye yayılmış durumda.Önceki maçta forzabesiktas.com da konuyla ilgili başlık 350 sf ya ulaşmış ve hatta millet kavga etmeye başlayınca kilitlenmişti.

  22. ulkemizde taraftarlik oyle b*ku cikmis bir olgu ki, barca-real itismesine kadar goturuyor milleti. kafayi yemisiz aslinda. bi nevi tehlikenin farkinda misiniz? 😉

  23. @mert; “ingiltere’de, almanya’da, fransa’da, italya’da, norveç’te, portekiz’de vs.. futbolu gerçekten takip eden 100 kişiye sor, çoğu “banane lan barcelona’dan” diyecektir sana” demişin. aile işim dolayısıyla çok sık yurtdışına çıkıyorum. publarda vs. çok yerde maç izliyorum barcelona ya da ülkesinin dışında takımın hastası çok insan var. ingiliz de gördüm, fransız da… neyse fikir bu ben senin bakış açını anladım sen de benimkini anlamışındır umarım.

  24. Pepe gibi insanlıktan nasibini almamış bir müsveddenin bir değil, iki değil bu yaptıkları nasıl karakter yoksunu biri olduğunu fazlasıyla ispatlıyor.
    Aslında Ramos ile birlikte hala Madrid’de oynuyor olmasından içten içe memnun oluyorum. Zira çok yakışıyorlar o formaya.

  25. Ahh Ahh nası sinir oldum oturduğum yerden. yokmuydu bir Gennaro!

Yorumlar kapatıldı.