Maksat kafalar dağılsın

La Liga’da Barcelona ve Real Madrid’in takibi uzaktan sürdüren Valencia’lı futbolcular, dün sahada antreman yapmaktansa teknik direktör Unai Emery’nin kararıyla günü birlik kayağa gitmişler.

2000 metredeki Valdelinares adlı kayak merkezinde geçirilen günde bizim Mehmet Topal sakatlığı sebebiyle yokmuş. Gidenlerden isteyenler kayak yaparken diğerleri iki rehber eşliğinde dağlarda yürüyüş yapmışlar.

Maksat kafalar dağılsın takım stres atsın tamam da kayak yaparken birinin dizi dönse bilmem ne büyük dert. Neyse vardır hocanın bir bildiği ki geçen sene de takımı yelkene götürmüş bir hafta sonu.

“Maksat kafalar dağılsın” için 4 yorum

  1. hikmet karaman da takimi barcelona macina götürmek istiyormus..nedense bizim millet hemen bunun dalgasini geciyor..baskalari yapinca “büyük hoca” oluyor hani..ama Emery iyi akil etmis,güzel düsünce..Villa ve Silva gibi adamlari satip hala adam gibi top oynamak kolay degil..

  2. Antrenmanda da diz dönebilir =) bence enteresan ve güzel bir aktivite olmuş…

  3. haftada 10-12 antrenman yapan profesyoneller degil mi bunlar? haftda bir spor salonuna giden hevesli veteranlar olsalar bi derece.

Yorumlar kapatıldı.