Real Mourinho röportajı

Real Madrid kendi Youtube kanalından bir Mourinho röportajı yayınladı. Sorular oldukça çanak, röportajı yapan abla da neredeyse Jose’nin içine düşecek. Arka planda çalan Sting – Fields of Gold seçimini de kim yaptıysa hemen buraya getirin. Herneyse… Enteresan iki nokta:

Birincisi, “takımda sizi etkileyen oyuncu var mı, varsa kim?” sorusuna cevabı: “Arbeloa”. Allahım ya!

İkincisi ise sekizinci dakika civarında, “teknik direktörlük kariyerinize en çok tesir eden kişi kim?” sorusuna verdiği cevap: Mükemmel bir surat ifadesiyle “kendim!” Narsisizm mi dediniz?

Gerçekten çok şeker bir adam. (!) Bayılmamak elde değil.

“Real Mourinho röportajı” için 8 yorum

  1. yahu ciddi bişeyler anlatıyo heralde diye dinledik o kadar…hatun bana sorsaydı o soruları mourinho yerine cevaplardım ben de aynı şekilde…ha bi arbeloayı tahmin edemezdim o kadar 😀

  2. hahah bu şarkı ne ya şarkı yüzünden röportaja konsantre olamadım resmen 🙂

  3. Herşey helal diyorum adama. mourinho konuşmayacakta kim konuşacak. Azim, çalışkanlık ve başarı hikayesi.

  4. Arbeloa konusuna biraz aciklik getirelim beyler,Mourinho bos konusmuyor cünkü..(kendimce tercüme ettim o kismi)

    “mesela Arbeloa insanlari fazla etkileyen bi oyuncu degil, cünkü bi maradona veya zidane degil,süper bi oyuncu degil.Ama hocasini etkileyen bi oyuncu..ve beni etkiliyor..cünkü Arbeloa 0-10 arasi asla 6 ve asla 10,ama hep 7-9 arasinda ve ona herzaman güvenebilirsiniz..cogu zaman rakibin en iyi oyuncularina karsi oynuyor,ve onlarin üstesinden geliyor ve ben, o oynadigi zaman kulubede cok rahatim,ister sagda ister solda farketmez tabi solda fazla ataga cikamiyor cünkü normal mevkisi degil ama kendisi takim icinde mutlak ihtiyac duydugunuz oyuncu tipindendir..”

Yorumlar kapatıldı.