Guardiola ile bir sene daha

Pep Guardiola’nın Barcelona ile olan kontratı sene sonunda bitiyordu. Bugün yapılan açıklamaya göre, taraflar gelecek sezonun sonuna kadar anlaşmışlar. 2008’den bu yana rekordan rekora koşarak toplam 8 kupa. Eh, alan memnun satan memnun; anlaşacaklar tabii.

Sırada Dani Alves’in sene sonunda bitecek mukavelesi var. Manchester City’nin kendisiyle ilgilendiği bilinse de yaptığı açıklamalar ile kalmak için herşeyi yapmaya hazır. Barcelona’dan niye gidersin ki zaten?

“Guardiola ile bir sene daha” için 3 yorum

  1. Guardiola’nın farklı yapısını ve kulübe olan bağlılığını ispatlayan birşey bu, birer yıllık sözleşmeler yapması.
    Muhteşem sezonlar bizi bekliyor 😉
    Öte yandan, başkan Rosell Perşembe ya da Cuma günü için Alves ile özel görüşme istemiş o taraftan da güzel haberleri ansızın alabiliriz gibi.

  2. Arkadan da sağlam bir adam geliyor. Pep gelecek sene gitse de Luis Enrique devamını getirir. Barçalı’lar TD konusunda endişelenmesin.

  3. pep’in yeri dolmaz bence. sir gibi 20 -30 yıl takımda kalmalı.bütün kupalara ambargo koyar.bu mümkün mü?zor tabi.dünya futbolu konjüktürü bir şekilde pep barca birlikteliği bozacak gibime geliyor.rekabet sayesinde futbol ekonomisi ilerliyor.barca rekabeti yok ediyor 🙂 terimin 4 sene sonra italyaya gitmeside ilginçti biraz.hakan şükürün gitmesi vs . birşekilde ayar yapıyorlar bazen.denge işi birazda bu ekonomi.

Yorumlar kapatıldı.