Ronaldo’dan dev hareket

Maganda falan diye dalga geçiyoruz, ediyoruz da; hakkını vermek lazım. Hadi yapmayı düşündün de gerçekten kılçıksız bir şekilde becerebilmek hakikaten alkışı hakkediyor. Gerçi ofsayt ama…

“Ronaldo’dan dev hareket” için 25 yorum

  1. şu tavrınızı bi türlü anlayamıyorum.resmen deliriyosunuz bu hareketleri izlerken eminim ağzınızın suyuda akıyodur ama bok atmaktan vazgeçemiyosunuz ne ırkçısınız be kardeşim

  2. hem buraya yazıyoruz, alkışlıyoruz, hakkını veriyoruz ama yine de böyle yoruma maruz kalıyoruz. üstüne üstlük bir de ırkçı diye nitelendiriliyoruz. ırk ile ne alakası var bunun?

    adamın fanları da bir garip…

  3. ırkçısınız katalan ırkçılığı yapıyosunuz garip olan biz değiliz sizin ronaldo’yu överken bile ti’ye almanız

  4. Ehe, Ronaldo’yu kıskanmak he? Ehe, ehe ve ehe.

    Bu arada başlıkta Ronaldo yazısını görünce ben “bizim” Ronaldo sandım, göbekli olan.

  5. adamın futbolculugu duzgun hatta duzgunden de ote, olaganüstü ama bi o kadarda karaktersiz

  6. o değilde nasıl bi fizik kondisyon var bu ronaldo da enteresan. maç 180 dakika olsa tamamını aynı güçte oynayacak durumda.

  7. Evet, irkcilik biraz agir olmus ama soz konusu Real Madrid ve ozellike Ronaldo ya gelince ikinizin de olaylara tarafli gozluklerle baktiginiz asikar… Su tip hareketleri birakin yapmayi aklinin ucuna getirebilen kac oyuncu var, hatta gelmis gecmis kac oyuncu oldu? Su guzel hareketle alakali paylasim yaparken bile maganda lafini esirgemiyorsunuz. Bu lafin ustune, burada yer veriyor olmanizi one surmeniz de cok garip geldi, bu tip bir paylasimi yapamamiyacak kadar Ronaldo nefretine suruklendiginizin bir ifadesi bence. Aman diyim, Ronaldo nefreti, futbol love inizin onune gecmesin….

  8. futblocu ronaldo’yu seviyoruz, insan ronaldo’yu biraz maganda buluyoruz ve makara yapıyoruz. çok derin değil aslında hadise yani.

  9. Ben de bunu anlamıyorum. adamların kişisel blogları bu. İsterlerse ana avrat küfür de ederler yani. Halka mal olmuş sanatçı veya resmi gazete muamelesi görmesi ilginç geliyor bana blogların. Adı üstüne kişisel işte, ne düşünürse onu yazar. Ben şahsen böyle takılmalara gülüp geçiyorum. Arkadaş çevresinde hiç mi millet takılmıyor birbirine ? Herkes mi politik anasını satayım.

  10. @SirEvo
    :)) Ronaldo ve Dev yazısını birarada görünce bende aynı şeyi düşüünmedim değil. Ayrıca hareket çok şık, bu işi çok iyi yapıyor CR7 ama ne yaparsa yapsın MessiH be abicim…

  11. @selocan yani diyosun ki beğenmiyosan sktrgit ne işin var burda öyle mi? politik bişey yaptığımızda yok severek takip ettiğimiz bu blogun biraz daha objektif olmasını istiyoruz madem ki futbol konuşuluyor kime ne ronaldonun insanlığından sanki evleniceksiniz adamla

  12. biraz daha rahat olsak?

    politik olan yorumunu onaylamadım farkındaysan. politik birşey yaptın yani aslında.

    objektifiz işte, adamın futbolcu olarak yaptıklarını dev hareket diye yazıyoruz. en büyük ronaldo, messi’den de daha iyi, hatta ennnn iyi, mükemmel de bir insan desem rahatlayacak mısınız? bu mudur yani olay?

  13. @ollraydiy

    Sen neden üzerine alındın ben onu anlamadım. Toki başkanı falan, güzel yazmışsın aferin. Sözüm sana değildi benim, güzel ama boş yazmışsın. Adamlara ırkçı diyorlar, o raddeye geldi yazı. Ben senin sevimli atışmanda değilim. Bu olayın ırkçılığa kadar uzamasına şaşırıyorum sadece. Sen sevimli sevimli atış, bana ne.

  14. offf toki baskani Selocan! adamin blogu, istediiine atar tutar isterse topu alir gider. kraldan cok kralci yaklasim.. Bu cevabi Muzo dan alsam anlardim….. biz de biliyoruz heralde bu tip atismalarin normal oldugunu… biz atismada karsidaki adamiz arkadas…. 🙂 arkadas arasinda ronaldo icin duydugum en hafif laflardan biri belki “maganda”.. sadece son donemde blogda her ronaldo postunda adamin isminden once maganda diyip lakap olusturmaya calismak itici geldi. bloga deger veriyoruz, nacizane elestiri yaptik… biraz fazla duzgun yazmisim, sacma bir deyisle bitirmisim 🙂 cevabi o sizi yaniltti… soyle olsun o zaman… bunlarin hepsinin altinda, CR7 nin dunyanin en iyi futbolcusu oldugunun kabullenilmeyisi, cocugun en buyuk gunahinin Real de oynuyor olmasi ve bunlara ek, Morinho faktoru ve korkusu var degil mi sevgili barcalilar :)… umarim daha atismali bir cevap olmustur….

  15. @muzo b benim derdim ronaldo mu messimi değil sen messiyi seversin istediğin gibi översin 1 numara dersin bu senin seçimin ki ben ronaldo messiden daha iyidir mükemmel bir insandır iddasında bulunmadım hiçbirzaman konuyu başka yerlere çekiyosun tartışmaya hiç gerek yok siz bildiğiniz gibi yazmaya devam edin rahatsızlık verdiysem affola

  16. ırkçıyız ama hareket dev deyip hakkını verip blogda yayınlıyoruz ilginç…

    rahat olun biraz ne olur şevk kırıyorsunuz bazen. yurt dışındayım blogdan uzağım ama vakit bulunca bile blog için birşeyler bakınıyorum. bu videoyu da herif igrenç filan ama yaptığı harekete bak helal herkes izlemeli diye muzoya ben yolladım ve siteye koydu.

    bizim işin ne politik ne de ırk kısmıyla işimiz yok arkadaşlar. oyunu seviyoruz. tekrar söylüyorum biraz rahat olun bu kadar ciddiye almayın. gülüp geçin.

  17. boşuna övmüşsünüz.
    bilerek yapmadı…
    arkasını adam buna doğru bakmadan geldiği için dönüyor,çarpışmayı hafifletmek için.

  18. sakin olun gencler ben ronaldo, sorularinizi aliyim

Yorumlar kapatıldı.