6 aylığına Adebayor

Ruud Van Nistelrooy geri geliyor derken Hamburg’dan izin çıkmadı ve Real Madrid sakat Higuain’nin yerini Manchester City’den Adebayor ile doldurdu. Benzema’nın rotasyonu 6 aylığına Adebayor.

Bugün sağlık kontrolü için Madrid’e gelecek olan Adebayor için kulüpten yapılan açıklamaya göre sezon sonunda satın alma opsiyonu da var ancak fiyat belirtilmemiş. İspanyol basınında belirtilen kiralama bedeli 2 milyon satın alma opsiyonu ise 14 milyon euro. Ben bugünden söyleyeyim; Real Adebayor’un satın alma opsiyonunu filan kullanmaz. Şu takıma hiç uymayacak tipte bir forvet bana göre. Sezon sonu sessiz sedasız adaya geri yollarlar.

Adebayor da geçen hafta City’e Dzeko geldi, yedeğin de yedeği olacağız derken kendini bir anda Madrid’de buldu. Kısmetliymiş.

Bu arada Milan da kadrosunu yine tecrübeli(!) bir isimle takviye etti. Sezon sonunda Bayern ile sözleşmesi bitecek olan 33’lük Van Bommel’i 1.5 milyon euro bonservisle kadroya kattılar. Sözleşme 2 senelik. Yaş 35’e dayanınca Galliani baba bir kıyak yapıp 1 sene daha uzatır. Milano’da emeklilik. Pizza, şarap üstü grappa. Kankalar Ambrosini, Pirlo, Gattuso ve Seedorf. Gerçi neredeyse hepsi sakat o yüzden Van Bommel an itibariyle nokta transfer.

“6 aylığına Adebayor” için 2 yorum

  1. adebayor arsenal’e ihanetinden sonra bitti.
    ilahi adalet dağıttı ortalığı.. :))

  2. Lütfen bu adam El Clasico’da forma giymesin 🙂 soğudum resmen takımdan. Başka adam mı kalmadı.. :))

Yorumlar kapatıldı.