İyi ki doğdun Pep!

40 yıl önce dünyaya geldi ve son bir kaç senede milyonlarca Barca’lıyı mutlu etti. Ve aynı şekilde milyonlarca Real’liyi mutsuz etti.

Nice senelere Guardiola!

“İyi ki doğdun Pep!” için 3 yorum

  1. Beni mutsuz etmedi açıkçası. Real taraftarı olsam da total futbol ve Barcelona’nın gerek alt yapı, gerekse futbol mentalitesine hayran olan biri olarak Guardiola’ya saygım sonsuzdur. Bu tip futbolu bilen ve uygulayabilen adam sayısı günümüzde bir elin parmaklarını geçmez. Kıvırcık da bu insanlardan biriydi.

    Barcelona’dan ne kadar çok nefret etsem de, futbollarına ve “futbol kültürlerine” hayranım. Guardiola gibi adamları bu yüzden severim.

  2. @selocan; bu yazan “barca’lıları mutlu etti real’lileri mutsuz etti” karikatürün çevirisidir onu belirteyim öncelikle. yorumunda süper. aynı şey benim için de geçerli. her ne kadar real madrid’den nefret etsem de ronaldo’ya takılıp etsem izlerken keyif aldığım anlar, saygı duyduğum dakikalar oluyor. keşke herkes aynı kafada olabilse…

  3. Esen şu dostluk rüzgarlarına nicki ”Cesc” olan kendisi ”Madridista” olan biri olarak ben de katılayım=)

    Hatta ”bende birşeyler eksik mi lan Madridista’lık adına?” diye kendine soruyorum çünkü ben Barcelona’dan nefret de etmiyorum. Cruyyf’un bunda etkisi büyük tabi; Selocan’ın hayran olduğum dediği öğelerin başlangıcı, yaratcısı da o ya zaten.. Bunlar 2 büyük kulüp, 2 büyük ”gelenek”; bir şekilde ikisinden biri seni kendine çekiyor. Ben Madrid’i sevdim, iyi ki de sevdim arkadaş!

    Post’a, yani konumuza gelince.. Guardiola.. Şu hayran olduğumuz futbol kültürlerinin saha içindeki halini buralara taşıdığından benim de kendisine saygım sonsuz. Görüntüleri izlerken şunu farkettim bir de: Adam yaşlanmış aga.. Biz bu takımı izleyebilelim diye herif fazladan 10 yaş almış. Tabi bizi de yaşlandırmıyo’ değil. =)

Yorumlar kapatıldı.