Özür

“Takımıma penaltı kazandırmak için kendimi yere attım. Tüm menajerlerden özür diliyorum.”

Theo Wallcott

Bu penaltı 90. dakikada Arsenal’e Leeds karşısında beraberliği getirdi. FA Cup’ta tekrar maçına hak kazandılar. Bu arada FA Cup demişken; kupada eleme usulü candır heyecandır grup sistemiyle içimizi kıyanlar size diyorum.

link: http://www.dailymotion.com/video/xgh9s2_leedswalpenap343_lifestyle

EDIT: Bu pozisyondan sonraki pozisyonun penalti oldugunu hatirlatip bizleri uyaran arkadaslara tesekkurler. Pazar sabahi mahmurlugumuza veriniz 🙂

“Özür” için 13 yorum

  1. Zaten ilk verilmeyen penaltı vardı bir tane sözde ofsayt olaraktan (?) onun önücü aldı theo

  2. Vallahi benimde 10 Euro ma mal oldu bu arkadas Gol olmaza basmistim:)

    Neyse acaba Turkiyede boyle Sahtekar Kurnazlar ne zaman cikacak Avrupalilari izleyip:)

  3. Bir pozisyon öncesinde verilmeyen penaltıya sayılsın. Kırk yılda bir hatalı penaltı verilmiş ondada adam özür diledi zaten. 90+7lere uzatılan maça ya da Wigan maçında bizim verilmeyen penaltımıza ayrıca birde rakibe verilen sahte penaltıya sayılsın mesela.

  4. @ismail; Hatayı hatayla kapatmak adaleti sağlamak ne kadar doğru peki? Yanlış anlama diğer bahsettiğin penaltı konularında ve hatalar konusunda katılıyorum sana.

  5. Haberde yanlışınız var, bu pozisyonun ardında penaltı düdüğü çalınmadı. Birkaç dakika sonra Walcott’un ceza sahası içinde çekilip düşürülmesi sonucu penaltı kazanıldı.

  6. O değil de bu Leeds’in kupa maçları çok zevkli. Sürekli birilerine takıyorlar. PL’ye çıksınlar da izleyelim adam gibi.

  7. Zaten penaltı bu pozisyonda verilmedi, 1-2 dakika sonra Wallcott formasından çekildi hakem o pozisyona penaltı verdi.

  8. Arsenal’a beraberliği getiren penaltı bu değil.Daha doğrusu
    bu pozisyon penaltı değil. Liverpool-ManU başladı.PENALTI!!! 😀
    dakika 1

  9. @ismail; evet bu pozisyon içindi ama ben hakem penaltıyı çaldı sanmıştım. meğer hakem de yememiş

  10. Fakat Walcott kendimi yere attım diye bir açıklama yaptı yani haber doğru. Acaba o bu pozisyon için mi söyledi penaltı verilmediği halde.

  11. bu pozisyona çok sinirlenmiştim penaltıyı neden vermedi diye ama theo verdi ayarı bana :)) neyseki birkaç dakika sonra doğru bir penaltı ile beraberliği sağladık.

Yorumlar kapatıldı.