2010 Transferleri – Top 10

10. Javier Mascherano, Liverpool –> Barcelona (€21.2 million) 9. Bruno Alves, Porto –> Zenit St. Petersburg (€21.4 million) 8. Yoann Gourcuff, Bordeaux –> Lyon (€22 million) 7. Ramires, Benfica –> Chelsea (€22 million) 6. Angel di Maria, Benfica –> Real Madrid (€25 million) 5. James Milner, Aston Villa –> Manchester City (€28 million) 4. Yaya Toure, Barcelona –> Manchester City (€28.2 million) 3. Mario Balotelli, Inter Milan –> Manchester City (€29.5 million) 2. David Silva, Valencia –> Manchester City (€32 million) 1. David Villa, Valencia –> Barcelona (€40 million)

Peki sizce hangileri bugüne kadarki performanslarıyla bu ödenen paraları haketti?

Di Maria ve David Villa dibine kadar. Toure ve Gourcuff etti gibi. Silva ve Balotelli tam bir devamlılık sağlayamadılar. Mascherano, Milner ve Ramires daha adapte olamadı gibiler. Bruno Alves’i izlemedim yorum yok.

“2010 Transferleri – Top 10” için 8 yorum

  1. Sayın admin bir yanlışlık gördüm;
    Bruno Alves, Benfica –> Zenit St. Petersburg (€21.4 million)

    Bildiğim kadarıyla Alves Porto’dan transfer edildi.

  2. Bende Serdar Özkan ve Misimovic diyorum. Ha tabii ki en büyük transferimiz Büyük başkan Adnan Sezgini takımda tutmak olmuştur.

  3. aslında bu tablo üzerine konuşulması gereken konulardan bir taneside sadece 2 oyuncudan 72 milyon euro kazanan valencia’nın bu para ile ne yaptığı ya da yapacağı.

  4. milner takozuna o kadar para verilir mi?sanki kıta değiştirdi de adapte olamamış.yazık günah.bence transferin en karlı takımı di maria ve ramires’i dünya parasına okutan benfica’dır.di maria her ne kadar süper form durumunda olsa da o paraları edecek topçu değil.üst seviyede fazla barınamaz.ramires zaten fiyasko ötesi.bir tek david villa tam anlamıyla parasının hakkını verdi.toure,gourcuff idare ettiler.mascherano,bruno alves’e bişey denemez.silva istikrar sağlayınca parasını çıkarır.balotelli karaktersizinden de cacık olmaz.

  5. 1)David Villa
    2)Di Maria
    3)Balotelli

    Yeni takımına ençok katkı sağlayan transferler. van der vaart da dahil aslında bunlara.

Yorumlar kapatıldı.