El Clasico öncesi; Pep ve Jose son kez basına konuştu

” Sonuç ne olursa olsun önümüzde daha 25 maç var. Oyuncuların hakeme yardımcı olduğu sahada gerçek futbolun olduğu güzel bir karşılaşma bekliyorum.”

“Ne Barcelona ne de bir başka takım için sistemimizi değiştirmem. Her takıma aynı düzeyde saygı duyuyoruz. Barcelona hepsinden daha iyi olabilir ama onlarında zayıf noktalarını değerlendirmeye çalışacağız.”

“El Clasico’yu daha iyi olan ya da daha formda olan kazanmaz. Bu maçlardaki motivasyon bir başkadır.”

“Sonuç ne olursa olsun kendimize olan güvenimizin devam etmesini istiyorum. Kazansak da kaybetsek de sakin olacağım.”

“Tribünlerden gelebilecek olası tepkiler konsantrasyonumu bozmayacak. İlgilenmeyeceğim. Ben sadece futbol oynamak ve eğlenmek istiyorum o kadar…”

Jose Mourinho

“Fantastik bir maç olmasını bekliyorum. Real Madrid sadece spekteküler değil aynı zamanda  hızlı, fiziksel, efektif ve organize bir takım.”

“Real Madrid buraya gelirken heyecan duymamak elde değil. Bu normal. Maçın sonucu hiçbir şeyi belirlemeyecek ancak kazanan en azından 1 hafta şampiyon ilan edilir.”

“Nasıl oynadığımızı biliyorlar. Sürpriz olmayacak çıkıp atak futbolumuzu oynayacağız. Onların da nasıl oynadıklarını biliyoruz. Özellikle çok hızlı kontraya çıkıyorlar.”

“Bu sezon açık ara favori gösterilmemiz bizim için avantaj. Oynamadan 5-0 galip ilan edilmedik. Tabii bunu oynayıp elde edebiliriz o ayrı.”

“Geçen sezonki Mourinho’nun Inter’i ile bu sezonki Mourinho’nun Real’indeki oyuncular birbirinden çok farklı ancak her hocanın belli bir stili vardır. Benzer taktikler görebiliriz.”

Josep Guardiola

“El Clasico öncesi; Pep ve Jose son kez basına konuştu” için 2 yorum

  1. http://www.taraf.com.tr/daghan-irak/makale-kokusmus-cagin-plastik-kahramani.htm
    (konu ile alakası nedir demeyin maksadım böyle tipleri milletin görmesi tanıması alttaki deadama attığım maildir umarım yayınlarsınız)
    🙂 🙂 🙂 yazını okudum ama zorla okudum araya sıkıştırdığın bir iki orjinal kelime haricinden elle tutulur en ufak bi değere sahip değil tipik anti mourinho cusun başkada birşey değil.
    o kadar kibirlisin o kadar kendini beğenmişliğin varki karşındakide senin gibi ve dünyaca ünlü olunca bunu kaldıramıyorsun (sunuz) bu kadar açık.zaten siz ve sizin gibi düşünenle yüzünden türk futbolu bir adım ileriye gidemiyor.adam başarılı kardeşim dibine kadar başarılı hemde arsen sir falan hepsi hikaye istatistik bilimine göre hiçbirinin 8-9 sene içinde bu kadar başarılı olma gibi bir neticesi yok.zaten milleti fıtık eden de bu,kimsenin işine gelmiyor bu başarılı olma durumu herkeze örnek olması herkezi rahatsız ediyor çünkü herşey alt üst etti ve herkez bu meslekte aslında o kadar çok başarılı olmadığı görüldü.özellikle bizdeki amatör hoca futbolcu yazar vb gruplar öyle bi su yüzüne çıktı ki herkez bundan rahatsız ve herkez bu adamın başarısız olacağı günü iple çekiyor bakın bu profilin sonu bu diyebilmek için.
    jose mourinho dünyanın en örnek alınması gereken futbol menajerlerinden bunu sakın unutmayın ve içinizdeki mourinho nefretinden en kısa zamanda kurtulun.

  2. Dağhan Irak da şu sıralar pek çok insanın başına gelen popülere karşı durma popülerliğine girmiş ne yazık ki. Kısacası karşı oldukları düşüncenin içine düştüklerinden haberleri bile yok. Artık onlardan milyonlarca var.

    Sportif açıdan bakacağım deyip tek bir sportif olaya girmeyerek, içine kapitalizm endüstriyel futbol vs.. gibi süslü, artık sadece gerizekalıların okuyup vay be dedikleri aynı tip cümle ögelerini yazısında kullanarak sansasyonel bir yazı yazdığını mı düşünmüş acaba ? Ben de bunu sorayım bari kendisine.

    Bir de hangi hocaları sevdiğini de sorayım. Bugün günümüz futbolunda Arsene Wenger’inden tut Sir’üne Pep’ine kadar hangi TD’lerin Mourinho’nun endüstriyel futbol düşüncesini uygulamadığını da sorayım bakalım. Kimmiş onun sosyalist hocaları ?

    Hani sevmeyebilirsin Jose’yi. İtici gelir. Ancak abuk subuk bahanelerle sanki sevmeme sebebin bunlarmış gibi millete göstermesi komik olmuş. Tipini sevmiyorum deseydi, daha anlamlı bir yazı olurdu benim açımdan.

Yorumlar kapatıldı.