-4

Başlık havanın derecesi filan değil ligin 10. sırasında bulunan Galatasaray’ın averajı -4. Ortada garip bir durum da yok aslında. Bugünkü derbide de gördüğümüz üzere bu takım Baros olmayınca gol atamıyor, bitirici vuruşu yapamıyor. Yedeği Batdal oynayınca da kule gibi onu gören doldur boşalt moduna geçiyor. E tabii bu averaj sadece gol atma işi değil. Bekleri Ali Turan ve Balta olan, göbeği bireysel hataya her zaman meyilli olan da bir savunmamız var.

Açıkcası Galatasaray bugün kaybetmeyi haketmedi. Ali Turan’ın anlamsız net bir penaltısı. Diyeceksiniz Ali Turan’ı Holosko’nun karşısına koyan Hagi’nin suçu yok mu? Evet var. Sabri’yi sevmem etmem ama en azından hızıyla Holosko’yla baş edebilirdi. Orta saha iç oynayan Sabri’den nasıl bir verim bekleniyor anlamıyorum ki zaten Sabri de ne oynadığını anlamıyor.

Ali Turan’ın bireysel hatasıyle yenik duruma düşmemize rağmen bu maç çok rahat dönebilirdi. Bitirici vuruşu yapamadık. İkinci yarıda Sabri beke geçip Batdal girince de bu Beşiktaş’a yaradı ve orta sahayı çok güzel ele geçirdiler. Orta saha elden gitmesine rağmen de pozisyon bulduk o ayrı ama yine saç baş yolduk. E alıştık be! Ardından da Guti Hazretlerinin ortası demeyeceğim pasıyla Nobre skoru 2’ledi. Ufuk bu golde ters ayakta kalan tecrübesiz kaleciydi. Malzeme bu tecrübe kazanacak diye kalede işte…

90’da gelen Kewell golü sadece averajın daha da eksiye gitmesini engelledi başka da birşey değil. Beşiktaş’ın çok da birşey yapmadan kazandığı bir derbi oldu. Hem de Sami Yen’deki son derbi. 2 hafta sonra Gençler maçını da kaybedelim bari en azından bir seriyle veda etmiş oluruz Sami Yen’e.

“-4” için 5 yorum

  1. @selocan, vallahi doğru demişssin. rijkaard’da suçluyudu, o da gtti baya düzeldik. sora hagi ve tugay geldi bozdular bizi. galiba bunlarda futboldan anlamıyor:)))

  2. @koko, dediklerinin hepsi doğru. maç analizi tmm ama……….. Peki çözüm Ne???? Ne olcak halimiz koray abi:)))))

  3. bir beşiktaşlı olarak çok mutluyum üstteki güzel yazı da maçı tarafsız şekilde özetlemiş,
    gs için bu sezon bitti başınız sağolsun ama uzun vadeli plan ve operasyon yapmak için önünüzde yarım sezon var.

  4. Hayir uzun bir sure mac izlemesem mi diyorum?
    Durabilirmiyim izlemeden, uzuluyor insan bu kadar para alip emek vermeyen insanlari gorunce , ben olsaydim demek geliyor….
    Arda’da o guzel sakali ile Recep Ivedik’e benzemis

    Is ten erken cikip kaytardigimiza da deymiyor…. Bu umut emek hirsizlari dolu takima

    Yabancilar yerlilerden daha iyi oynuyor Elano haric

    Kewell zamaninda formasini aldigimda tuh keske ARDA’nin kini alsaydim demistim
    AMA IYI KI BAROSLA KEWEL IN FORMASI VAR
    Bur formada en guzel duran isimler onlarin ki…

Yorumlar kapatıldı.