Abdülkader

Galatasaray taraftarının çoğunluğu Al Sadd’a satılmasına çok bozulup yönetime tepki göstermişti. Bana göre o paraya, gitmek isteyen bir adamı satmak hele ki sadece içerki maçlarda canı isteyince oynayan istemeyince futbol dışında her türlü işi yapan adamı satmak doğru karardı. Herneyse geçti gitti artık bir önemi kalmadı ama Keita hala aynı Keita.

Keita’nın geçen hafta bir maçta kırmızı kartla oyun dışı kaldığını ve 3 maç ceza aldığını değişik haber ajanslarında okumuştum ama neden kırmızı kart gördüğünü bugün öğrendim. Keita Qatar SC takımına 3-1 yenildikleri maçta rakip takımın hocasıyla tartıştığı için kırmızı kart görmüş. Rakip takımın hocası da yolu Türkiye’den geçmiş olan Ali Şen’in bize kazandırdığı değerlerden(!) bir ara ne alakaysa Trabzon’a da gelmiş olan Brezilya’lı Lazaroni.

Nasıl bir tartışmaysa artık hakemin kırmızı kartına başvurması ilginç. Yanlız Keita’nın hakkını verelim. Takımının tek golünü penaltıdan atmış ve aldığı ceza için kulübün resmi internet sitesi vasıtasıyla özür dilemiş. Klasik.

“Abdülkader” için 2 yorum

  1. Yalnışınız var. Qatar SC’nin hocası Lazaroni, Keita Al Saad da oynuyor. Yani Keita rakip takım hocasınıyla kavga etmiş. Al Saad ‘ın hocası Cosmin Olaroiu dur.

Yorumlar kapatıldı.