Van Gaal ile yola devam

Geçen sezon ligde ve kupada duble yapıp Şampiyonlar Ligi finalinde Inter’e kaybeden Bayern Münich için bu sezon işler pek de iyi başlamadı. 6 hafta sonunda 8 puanla 9. sıradalar ve lider Mainz’in 10 puan gerisindeler ki bir de bu cumartesi o Mainz’e Allianz Arena’da 2-1 kaybettiler.

Sözleşmesi Haziran ayında biten Van Gaal’e Bayern yönetiminin inancı ise tam. Kulüp başkanı Karl-Heinz Rummenigge “ona güvenimiz tam, iki mağlubiyetle onu yollayacak değiliz en kısa zamanda yeni sözleşme imzalayacağız” demiş.

Van Gaal bu ne yapar ne eder işleri toparlar. Robben’nin eksikliğini de çok hissediyor. Bir de yetmezmiş gibi Ribery sakatlandı. Geçen sezon da pek iyi başlamamıştı ama sonra toparladı hatta paket yapıp her kupada sonuna kadar gitti.

Bu arada Bundesliga demişken Schalke ve Magath’ın kötü gidişi sürüyor. Raul beklenenden çok uzak. Dortmund bu sezon Nuri ile doludizgin. Hiddink bir gör artık(!) Mainz ise erken haftaların sürprizi. Nereye kadar sürer bilemiyorum ama top oynuyor adamlar.

“Van Gaal ile yola devam” için 2 yorum

  1. geçen sezonda işte wolfsburg maçında robben gelmişti sanırım.tam da hazır değildi.sonra işler değişti.şimdide hiç yok yine takım geçen sezonun başına döndü.robben siz çözüm üretemiyor van gaal ama artık üretir herhalde zamanı çok nasılsa robben 3 ay daha yok.

  2. robben yok ribery yok tahminim toni kroosdan daha fazla faydalanacaktır Louis.Mario Gomez’in de Stuttgart günlerine dönme vakti artık geldi de geçiyor.25-30 milyon euro arası bir bedele alınmıştı ama şu zamana kadar biraz fiyasko oldu.Oliç geçen yıl müthiş katkı sağlamıştı takıma onunda artık dönmesi lazım tabi….

Yorumlar kapatıldı.