Baros’un gecesinde; Galatasaray:3 İstanbul Belediye:1

Ufuk; Rijkaard’ın yeni Valdes‘i olur mu?

Serkan Kurtuluş; Sen ne güzel top kesiyormuşsun öyle! Aynen devam Ali Turan uzaktan izlemeye devam etsin.

Neill; Gönlümün kaptanı yine aynı çizgide devam.

Servet; Balta yerine monte edilecek diye toparlanmaya mı başladı ne?

Insua; Allahım bonservisini bize bahşet. Amin. (via chaogrey twitter)

Cana; Orta saha daha sağlamlaşmadı mı? Fark yaratmadı mı? Kesinlikle her maç oynamalı. Pas hataları da azaldı mı tamamdır.

Ayhan; Öyle ya da böyle elinden geleni yapıyor işte. Emekçi.

Misimovic; Bedenen burada ama hala adapte olamadı. Saklambaç oynamaya devam.

Aydın; Geleceği çok parlak bu GENCİN çok(!!!!!!!)

Pino; Birisinin sirkte değil Sami Yen’de oynadığını hatırlatması lazım. Bencillik de bir yere kadar…

Baros; Golcü mü dedin? 3. golünün videosunu ders diye okutsunlar.

Sarp; İyi ki girdin de Cana’nın değerini daha da ortaya çıkardın.

Kewell; Bu takım senle güzel…

Barış; Sarı kart görmekten başka bir işe yarar mısın?

İlk yarı özellikle ilk 20 dakika harika. Baros bambaşka. Cana farkı orta sahada. Serkan-Insua bindirmeleri ard arda. İkinci yarı farkı bulunca biraz duraksama. Geri çekilme. Böyle olmasın ama… Fizik kondisyon olarak da sinyaller pek iyi değil sanki. Pino-Aydın yerine ideal Kewell-Arda ikilisiyle çok daha iyi maçlar yolda. Elano’ya bir çözüm bulmalı. Barış yerine son dakikalarda tercih edilebilirdi. O konuda ısrarcı olunmalı ve yararlanılmalı. Ufuk’ta ısrara devam. Ben inanıyorum çocuğa.

link: http://www.dailymotion.com/video/xeyupo_galatasaray-istanbul-b-b-3-1-m-baro_sport

“Baros’un gecesinde; Galatasaray:3 İstanbul Belediye:1” için 11 yorum

  1. 4’te 4. Kötü futbolla 12 puan almak, gelecek için çok iyidir. İyi futbol oynadığınız zaman zaten, büyük olasılıkla maçı kazanıyorsunuz. Dünkü maçı bir nebze (son dakikalar yiner bocaladık) kenara koyacak olursak, eskişehir maçından beri baya kötü futbol oynuyorduk. Dün diğer maçlara nazaran daha iyiydik en azından.

    Baros, sezon başından beri en iyi topunu oynarak ne kadar faydalı bir oyuncu olduğunu gösterdi.

    Serkan varsa ve bu şekilde orta yapabiliyorsa, Ali Turan’a niye sabrettik?

    İyi bir Hakan Balta tandemde Neil ile birlikte süper olur. Servet’e hala güvenemiyorum. Oynamasın bu takımda.

    Misimoviç, kondisyon olarak hazır değil, kaçak dövüşmesi o yüzden. Ama iyi topçu olduğu belli.

    Cana, bu takımda oynamalı. Kesin oynamalı.

    İyi yoldayız bence. Fener, Beşiktaş bu ligin en kaliteli kadrosuna sahip diyen şuursuz spor yazarlarına da katılmıyorum ayrıca.

    Bizim kadromuzda gayet iyi bence…

  2. Sarp; İyi ki girdin de Cana’nın değerini daha da ortaya çıkardın.
    Müthiş bir tespit :))) Ne kadar kaçak dövüştüğü, ayhan’ın benim gördüğüm,en az 3 pozisyonda sıkışmasına rağmen, kendini göstermediği ama geçen sene forması yırtılana kadar savaşan bir oyuncu profili…

  3. bn kapalıdan izlediim için tam tersi gözükmüş.!. cana 6 milyon euro edio yani size göre. misimovic de 7 ölemi?? ikisini toplayıp o paraya van der vaart alınamaz mıydı acaba. hele pino. inanamıorum şu yapılan transferlere. resmen 3. sınıf yabancılarla oynuoruz. hanginiz hangisini BEDAVAYA kndi takımına alır ya yapmayaın allah aşkına.. sabaha kdr oynasalar m. sarp’ı cana’ya deişmem. çnkü türk. bari yabancı kontenjanı gitmiyo. elano’ya acil çözüm bulunmalı bn geçen seneden beri bu takımın olmazsa olmazı diorum ama güven verilmesi lazım. bu takımın xavisi elano. kmsede koşmuo diemez istatistikler konuşur. açın bakın adam 10dkye ortalama 1000m. koşuo. bide allh aşkına biri şu ufuk’a gsde oynadıını sölesin. samiyen’de adam topları elinden çıkarmıo zmn geçirmek için, hemde samiyen’de.. bi baros ve kewell ile bu iş gitmez.

  4. körlük konusu, kewell ın kötü bir yanını görmemeye calısmayla ilgili.

    hemen aklıma gelen iki örneği vereyim. birincisi, yayın sağ tarafından bir sut cıkarttı, o sırada kendi sağ yanından biri depara kalkmıstı önüne yuvarlasa kaleciyle karsı karısıya kalacaktı. sonra özür diledi.

    ikincisi, ceza sahası icerisinde sürekli gs paslasıyordu, dakika 80lerde falan, verkac yapıyorlardı, belki zordu ama en son pası tekrar atması gerekiyordu ama yine sut cekti, kötü gitti baya.

    ücüncüsü, sol caprazdan iceri girmeyi deneyip sut cıkardı, oysa yayın önünde biri bostu. spiker, baros’u görmedi kewell dedi, ama görmüştü. suttan sonra elini kaldırarak, o kişiden de özür diledi. belki bir iki tanesini anımsarsınız diye söylüyorum. bu arada ben de kewell’ı cok seviyorum ama biraz fazla hayranlıktan mütevellit hep doğruyu yaptığını düşünülmesi beni rahatsız ediyor.

    israil takımıyla oynadığımız macta, zannedersem nondaya yapılan faul sonrasında adama gider yapmasına bile hayranım.. o ayrı

  5. @muratakyol; van der vaart’ı almak kolay çünkü sadece para yetiyor yani? işin gerçeği van der vaart’ı istedi bu yönetim hatta onu yetiştiren neeskens’i devreye soktu ama gelmek istemedi. cana 6 değil 4.5’a alındı. ligde İlk defa 11 çıkıyor biraz kredi verin. Misi için de aynı şey geçerli. Sarp’ın ne kadar kaçak dövüştüğünü görmek için de maçı bir de tv’en izle derim.

    pino ve elano konusunda ise katılıyorum. pino’ya birinin bencilliği bırakmasını söylesin. elano ise bir şekilde kazanılmalı.

  6. @KoKo B, sunderland yöneticisi cana icin 6.5 gibi birşey dediğini hatırlıyorum. 4.5 olması zaten mantıksız. ama iyi transfer olduğunu ümit ediyorum.

    misi’ye gelince, allah aşkına söyleyin, dün en iyi misi olsa ne yazardı, bir kere depara kalkamıyor ve hızlanamıyor. kaleye topu uzak aldığı zaman 4 5 saniye icerisinde ayağından cıkarması gerekiyor. tek forvet oynayan takımın ofansif ortasahasını cok kolay tutuyorlar. alex i de iyi tutuyorlar ama o alex. iki kere bos kalır mac iki sıfır olur. misi bu takımın topcusu kesinlikle değil. dzeko ve grafitenin arkasında oynamakla, baros un arkadasında oynamak cok farklı. acı ama gercek. hayal kurmaya gerek yok, futbolu cözmek icin uzay mühendisi olmaya da gerek yok.

  7. @suleyman turan; pino ilk önce kewell’ın ilk geldiği günlerdeki gibi olabilsin de… kewell nasıl sattı anlamadım nasıl bir körsem?

  8. @MuratAkyol

    Ufuk tespitine katılmıyorum ve mutlaka talimat gereği zaman geçirdiğini düşünüyorum. Ayrıca kaybedilen maçtan sonra “Zaman geçirmeyi bilmiyoruz”, “Taçları çabuk kullandık” v.s. diyen bir hoca varken, tuttuğu topu hemen degaj yapan kalecinin ilk 11 oynaması baya zor olur herhalde.

  9. dun izledigim kadariylla cana sarptan daha iyiydi, en azindan futbol bilgisi daha fazla ve daha hizli dusunuyor, sarp gibi aldigi her topta panik yapmiyor, hizlica ileriye oynamak istiyor, bence form duzeyi arttikca daha da diri olucaktir. Sarp’a kizamiyorum, kapasitesi belli, elindekinin en iyisini yapmaya calisiyor.. ama evet, kacak dovusuyor, cunku mesela Cana gibi yerden kayarak oynasa, beceremez, aninda yer kirmizi karti. bu arada isterse mehmet topal ispanya liginde gol krali olsun, ben bu sene takimda olmadigina cok seviniyorum. malum 10 metre oteye pas veremiyor kendisi.
    pino sahsi oynuyor, yasi genc, hemen uyarilmali, ama dikkat ederseniz savunma yonu kotu degil, serkan ile beraber orta sahaya sikca yardima geldiler. 3. sinif oyuncu oldugunu dusunmuyorum, 1. sinif degil belki, ama genc ve gelicek vaad ediyor, ustelik bu takim bu sene avrupa kupalarinda yok, van der vaart’a ne gerek var??
    misimovic simdilik gucsuz gorunuyor, takimla daha fazla idman yapmaya ve mac oynamaya ihtiyaci var, dun iki posizyonu gole cevirebilseydi, bugun hakkinda daha farkli konusuluyordu belki. ustelik ara paslari harika, bir kac mac sonra o paslar baros, pino ve arda ile bulusucaktir.
    aydin’a serdar ozkan ve ali turan ile beraber maclari kenardan seyretmesini oneriyorum, hic bulasmasinlar bu sene bence.

  10. @koko; sen 4.5 de bnde 6 die israr ediorum. gs artk bi şirket sene sonu bilançosunda bn yanılıo olmayı umut ediorum. cana ile ilgili htrladıım bir tane ofansif hareket yok. ama dediini yapıp tvden izlicem. gerçek şu ki dediiğin belkide dorudur biliosun fikrine saygı duyarım snn. oyüzden bide tvden bakıcam. ama eger. sırf ortasahada top kapsın die bi adama minimum 9 milyon tl verdiysek, peki.. van der vaart konusuna gelince zaten bnde yönetimin teklifini bildiim için o ismi söledim. ama o gelmedi die misimovice gerek warmıydı.. ve evet bnce bi futbolcuyu türkiyeye getirmek sadece ve sadece para işi. bn her nekdr kendisini çook beenmesemde haldun üstünel bunun böle olduunu kanıtlamıştı bize. bn şu anki transfer edilen futbolcuların max. veerim sağlasa bile gsyi yukarı çıkarabileceğini düşünmüorum. pino ya gelince. bnce kötüden de kötü bi futbolcu. sadece azıcık ama azıck hızlı okdr. bn sivaslıyım, o adamı sivasta oynatmam. bu kdr katı düşünceliim pino için. insua yı çokk beendm yalnız formaların dizaynındanmıdır bilmiorum ama misi ve insua biraz kilolu gözüktü bana. ama misimovic elanodan çok mu farklı. bna pekte öle gelmedi. hele kaçırdıı 2 gol. şut atmaya mecali yok sanki.

Yorumlar kapatıldı.