Ujfalusi’nin cezası

Messi’nin bileğini eline veren Ujfalusi’nin cezası bugün belli olacak. İspanyol basını cezanın ne kadar olması gerektiği konusunda tahminlerde bulunuyor. Ya normal bir direk kırmızı kart gibi 1 ile 3 maç arası bir ceza alacağını ya da 4 ile 12 maça kadar ceza alabileceğini söyleniyor.

Bana kalırsa Ujfalusi’nin cezasının Messi sahalara dönene kadar olması en mantıklısı gibi. Yani 2 haftaysa 2 hafta 3 haftaysa 3 hafta. Son dakikada o faulün yapılması her ne kadar çok da masum gelmese de hiç bir futbolcunun başka bir futbolcuyu bilerek sakatlayacağına inanmıyorum. İnanmak istemiyorum. Messi’yi çok seviyoruz futbolun tanrısı diyoruz ama karşı tarafı da bitirmenin anlamı yok.

Zaten Ujfalusi de yaşananlardan pişman. Gerekli özrü hem maç biter bitmez hem de ertesi gün Agüero vasıtasıyla mesaj atarak dilemiş. İkisi de aynı anda sahalara dönsün adalet yerini bulsun derim.

Ujfalusi de bir daha ki sefere ayağını denk alsın Messi’ye uzanan ayakları bu kadar kolay affetmeyiz:)

Edit: Ceza belli oldu. Ujfalusi 2 maç ceza aldı…

“Ujfalusi’nin cezası” için 2 yorum

  1. biliyorum roy keane-haaland mücadelesinde farklı detaylar var haalandın daha önce roy keane i sakatlaması ve roy keane e numara yaptığını söylemesi ama roy keane haalandı bilerek sakatladığını kendisi de otobiyografisinde söylemiştir

  2. Maç akşamı ettiğim küfürlerden sonra kendim bile rahatsız oldum. Messi söz konusu olunca kendimizi kaybettik tabii haliyle. “hiç bir futbolcunun başka bir futbolcuyu bilerek sakatlayacağına inanmıyorum. İnanmak istemiyorum.” demişsiniz, doğrusu ben de sizin gibi düşünmek ve inanmak istiyorum tabii ama malesef geçmişte zihnimizde kalan çok farklı resimler var. Pepe’yi unutmam mümkün değil mesela. Pepe’yle bir tutmuyorum elbette ama Ujfalusi’nin topla oynama düşüncesi hiç yok malesef.

    Ama herşeye rağmen şahsen bende hafifletici sebepler (Özür dilemesi ve açıklamaları vb.) nedeniyle ceza konusunda çok katı olunmamalı fikrinize katılabilirim.

Yorumlar kapatıldı.