Ballack ve Almanya

Son olarak geçirdiği sakatlık sebebiyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan Ballack’ın bundan sonra Almanya Milli takım forması giymesi zor gibi gözüküyor.

Milli takım hocası Löw yaptığı açıklamada; “futbolcular kariyerlerinde en üst noktaya gelince bazı şeyleri bırakmaları gerekebilir, Ballack da Euro 2014 2012 döneminde 35 yaşında olacak o zaman ne olacağını göreceğiz” demiş.

Zaten kaptanlığı da Lahm’a kaptırdı. Hoca da durup dururken böyle bir açıklamayı boşuna yapmaz. “Dünya Kupasında Ballacksız Almanya nasıl olur, olur mu?” derken gayet aslan gibi olduğunu gördük. Sayesinde Khedira parladı. Sweinsteiger poziyon değiştirip sınıf atladı. Yokluğu bile Almanya’ya yaradı…

“Ballack ve Almanya” için 2 yorum

  1. eğer ki löw böle bir açıklama yapmışsa ben federasyon başkanı olsam direk görevden alırım.neden mi ? 1 ) Euro 2014 olmuycak euro 2012 olacak.benim hocam 2014 de dünya kupasının oynanacağını bilemicek kadar cahilse takımı nasıl motive eder. 2 ) Ballack 1976 doğumlu bi oyuncudur.matematiksel olarak 2014-1976: 38 yapar.ee 3 yaş nerede kaldı.beckenbauer le rumenigeyide sahaya sürsünler o zaman.
    birde ekstra not benim bildiğim ballack ne khedira nede schwein in yerinde oynuyo.asıl mevkiisi forvet arkası.eğer sakat olmasaydı mesut olmucaktı.hatta w.c de alman medyasında öle bi muhabbet dönmüştü iyiki ballack oynamadı da mesut u kazandık falan filan diye.

Yorumlar kapatıldı.