Portekiz’den bir garip Mourinho iddiası

Carlos Quieroz’u kapının önüne koyan ve Euro 2012 eleme gruplarına Kıbrıs beraberliği ve Norveç yenilgisiyle kötü bir giriş yapan Portekiz Milli takımında hoca arayışı devam ediyor. Son 1 haftada ortaya atılan isimler Maradona, Jose Pekerman ve Javier Aguirre‘ydi ancak bugün Portekiz’de yayın yapan Record gazetesi ilginç bir iddiayı manşete taşıdı.

8 ve 12 Ekim’de sırasıyla Danimarka ve İzlanda ile karşılaşacak olan Portekiz Milli takımının sadece bu 2 maç için Jose Mourinho’yu takımın başına geçirmek istediğini yazmışlar. Hatta Federasyon başkanı Gilberto Madail Madrid’e gitmiş bile Real Madrid başkanı Perez’i ikna etmeye çalışıyormuş.

Pek aslı astarı olan bir iddia gibi gelmedi bana. Biraz Fotomaçvari olmuş. Doğru olsa Perez de izni verse bile Jose bu işe 2 maç için olur demez. Zaten 1 aydan az bir süre kalmışken şu maçlara nasıl bir etkisi olabilir ki?

“Portekiz’den bir garip Mourinho iddiası” için bir yorum

  1. hee olur mu olmaz mı orası ayrı bi mesele.ama benim takıntılı olduğum konu milli takım hocalığı.yahu 2 senede 10 yada 12 maça çıkıyosun milyon dolarları vuruyosun.hayır bide işin acı tarafı boşuna vakit kaybı.örnek olarak capello,hiddink,blanc,trapattoni,rehhagel, v.s v.s kendini isptlamış hocalar.mesela şöle bi mantık olsa milli takım oyuncularıda sadece milli maçta oynasa nasıl olur ? ee hoca sadece milli maç yönetiyo oyuncuda neden olmasın.ondan sona milli takımlar organizasyonunda seyir zevki kalmadı deriz.artık katara bahreyne gitmekle eş değer milli takım çalıştırmak

Yorumlar kapatıldı.