Dağ başını duman almış…

Dün gece bitmek bilmeyen anlar… Özellikle videonun 2. dakikasının 40. saniyesinden sonra tüyler diken diken…

link: http://www.dailymotion.com/video/xesfup_turkey-serbia-last-minutes_sport

“Dağ başını duman almış…” için bir yorum

  1. Kendimi hazimsiz cocuklar gibi hissettim ama:
    1) Bu videoda gozukuyor ki Ivkovic’in molasi olmasa Hido yanlis gormediysem Markovic’e faul yapiyor atis sonrasi, 3 atis attirabilirdi hakemler
    2) Son defence icin mola alinmis. 0.5 saniye var yani inbound edenin aktif hala gelmesi imkansiz. 5. adami free birakcagina en uzun bench oyuncunu Savanovic’in ustune versek tahminen son andaki gereksiz nabiz artisi olmayacakti.
    3) Molada konusulmasi lazim, her screen sonrasi switch var yada yok diye. Velickovic tepeden basliyor Gonlum ile SInan anlasamiyor ve gerek gercek gerek basket IQ’suna su[heyle baktigim Semih’ muthis bir instinct ile inanilmaz bi blok yapiyor.

    Bunlari yazmamin nedeni ise sadece su: Isimiz bitmemis olmali, Dunya sampiyonluguna ve bence en az onun kadar onemli 2012 Londra bileti bugunden geciyor. Bu ufak hatalari bile yapmamamiz lazim. Genelde bu tur buyuk galibliyetler sonrasi konsantre olamayan bir toplumuz ama normal isler de yapmiyor bu cocuklar. Haydi bir anormallik daha.

    Bugun 16 saniyeden once sut atmamak lazim, tempoyu dusurup alanda kopek gibi konusup kollari acik tutmak ve Yunan macinin 2-3unu yapmak lazim.

Yorumlar kapatıldı.