Bring on the Americans!

“Bring on the Americans!” için 4 yorum

  1. @jeunesturco; ne düzeltmesi yapacağım anlamadım açıkcası…. oynar dedim ilk maç başka yerde görev aldı ikinci maç dediğim gibi sağ bek oynadı. başarılı başarısız o ayrı. bir maçla karar verip gülmek şahsi fikrinizdir.

  2. adriano muhabbetimizi hatırlıyosan eğer bugün benim için yorumlarıyla birlikte arşivinden çıkarıp yayınlarmısın ? adriano ya 60 dk dayanabildi sağ bekte pep.seyirci 50dk dan sonra ıslıkladı.ayrıca 2. golde abidal in hatası.diyosun ki 1 maçta gülmek şahsi fikrin.yahu adriano yu ben bildim bileli sol açık sen ne zaman nasıll sağ bek olarak izledin bilemiyorum.maç izlerken alkol de alırmısın bilmem.hoş olur ama işte insanı bazen şaşırtıyo.düzeltme yapmazsanda yapma farketmez dünkü maçta herkülüm düzeltti zaten.hadi eyvallah

  3. @jeunesturco; yahu enteresan adamsın:) evet muhabbeti hatırlıyorum. asıl mevkii sağ bek değil ama guardiola oynatabilir dedi ben de oynayabilir dedim. burada her yazdığım ya da gelen yorumun hesabını tutup kim haklı kim haksız düzeltme yapacaksak işimiz var. şu postun altını da barcelona muhabbetine çevirdin ya o da bir enteresan. alkole sabahın saatlerinde mi başlıyorsun nedir bilemedim.

  4. dün maçı izledikten sonra bitiş düdüğüyle şu geldi aklıma.bu maç sırbistanda oynansaydı ve bizim maçın sonlarında ömer aşık a yapılan faul ü endere kullandırdığımız gibi onlarda macvana yapaıla faulü teodosiçe kullandırsaydı nolurdu.hee faul dü sert oldu falan filan ben anlamam kardeşim.güpegündüz uyanıklık yaptık bi türk olarak tertemiz bi galibiyet isterim.1 sayı farkla yendik ömer serbest atışı kullansaydı ve 2 sinide kaçırsaydı maç berabere falandı.neyse maç nizim oldu ya artık mühim değil.
    farklı bi konu : bundan yaklaşık 1 ay önce dönen muhabbetimizde adriano sağ bek abidal de stoper oynar demiştin.bende oynasalarda gülsek demiştim.dün gerçekten maçta acayip güldüm.hee bu demek değildirki ben senden futbolu çok biliyorum.hayır efendim öyle bi ukalalık değil bendeki.sadece burda bazı ergen arkadaşlar yawww diye başlayarak salyaları ile yorum yapıyolar ya.en azından hörmet beklerim.ona itafen bi düzeltme yaparsan sevinirim.almanya-türkiye maçınıa hatırlatıcam tuncay-mülleri olayınıda.bakalım almanyadan eksiğimiz çokmuymuş.

Yorumlar kapatıldı.