Bu isme dikkat

Romelo Lukaku henüz 17 yaşında. Anderlecht’de forma giyiyor ve Belçika Milli takımının yeni silahı. Cuma günü Almanya karşısında ilk defa Milli oldu.

Geçen sezon henüz 16 yaşındayken Anderlecht formasıyla gol kralı olarak dikkatleri üzerine çekti. Oyun stili ve fiziksel yapısı olarak Drogba’yı andırıyor. Sezon başında Mourinho’nun Real Madrid kadrosuna katmak istediği isimlerden biriydi ancak ailesi transfer için henüz erken olduğunu düşünerek en az 1 sezon daha Belçika’da kalmasını istedi. Mourinho da karara saygı duyduğunu belirterek bu transferi fazla zorlamadı.

Yarın Milli takımımız karşısında Belçika’nın en önemli silahlarından biri olacak. 17 yaşında olmasına rağmen gücüyle Servet ve Ömer Erdoğan’ı çok zorlayacak. Hem onlar bu isme dikkat etsin hem de daha önce izlemeyenler varsa Lukaku’ya özellikle dikkat etsin. Uzun seneler çok üst düzey yerlerde bu çocuğu görecekler.

“Bu isme dikkat” için 6 yorum

  1. yok ya sordu ya geçen gün programda güntekin onaya.ne dedin sen lukuluku mu bişey dedi tamda anlaşılmadı :).

  2. kemik yaşına baksan 20 veya 21 çıkar dostum.. hikaye bunlar.. geç yazdırıyor ailesi yaşı küçük gözüksün misali, musa çağıranda gibi..

  3. Bu adami biliosun takipteyim, gonul isterdi ki GS’ye kazandiralim bu ismi:)

    Futbol adamlari dogaldir ki Lukaku’yu biliyor ama yarin maca gidecekler ve tv’de izleyecekler “kim bu arap” gibi yorumlar yapacaktir. Servet ve Omer umarim kafayi verirler maca..

Yorumlar kapatıldı.