Arda Turan&Atletico Madrid

Transferin son gününde Atletico Madrid’in Arda için 11 milyon euroluk bir girişimi oldu. Galatasaray resmi internet sitesinden gelen teklifi reddettiğini açıkladı. Adnan Polat’ın “Arda Galatasaray’da kupa kaldırmadan gidemez” düşüncesi devam ediyor.

Fazla topa girmeden fikirleri merak ediyorum. Sizce satılmalı mıydı?

“Arda Turan&Atletico Madrid” için 21 yorum

  1. adam gitmek istiyor, gitmediği her sene de yerinde sayıyor. bu senede geçtiğimiz senelerden farkı olmayacak inişli çıkış performans ve yine üstüne gelinen, pusan arda. yazık artık, hala para varken satın çocuğu.

  2. Arda sene sonunda, ilk 11’e bir kaç yerli takviyesi yapılırsa (Hamit-Tuncay-Nuri-Volkan Şen-Ozan İpek gibi) satılabilir. Ancak Arda varken bile ilk 11’e 5 yerliyi zor çıkarttığımız bir konumda satılması intihar olurdu.

  3. ben doğru bir karar olduğunu düşünüyorum, en azından bu seneyide çıkartmalı bu takımda, lincoln varken arda nasıldı? şimdi misi geldi ve arda eski günlerine dönecektir kanaatindeyim, tüm yük ardaanın omuzlarında olmayacak artık daha rahat olacak ve istediklerini daha rahat yansıtacaktır, teklif iyi fakat gönderilseydi onun yeri ve katkısı zor giderilirdi.

  4. Arda Turan gecen sene gitmeliydi. Gitmedigi her sene hem kendi kaybedecek, hem de bir oncekinden daha problem olacak. Yazik…

    Ancak bu transfer teklifinin kabul edilmemesinin bence iki sebebi var. Birincisi taksitli odeme. Ikincisi Delnan degil, Adnan. 🙂

  5. bilmiyorum bu transfer ödemeleri hep böylemidir ama,
    11 M Euro’yu resmen p.ç etmişler abi..

    ilk ödeme yıl sonunda 3M,
    son ve en yüksek ödeme temmuz sonu 2012’de..

    yuh artık !!

    sanki 80M euro ödeyecekler,o paradan hayır gelmezde bence iyi olmuş satmadıkları…

  6. Bence satılması gerekliydi, çünkü Arda’da olmayan bir şeyler var gibi geliyor bana, sonrasında çok daha büyük sıkıntılar baş gösterecek gibi işin ekonomik boyutunun dışında.

  7. bir daha ömrü boyunca bu parayı kazanabileceğini ve kazandırabileceğini düşünmüyorum Arda TURAN ın. hatta işin birde ödemeler kısmına bakıldıgında Galatasaraya zararı 11 + 3 + 3 gibi bir durum olacaktı. Son şansıydı. Olmadı.

  8. Mr.Delnan’a gelen faks neden afişe edilir ki anlayamadım. Neyin peşinde, kime neyi ispatlama telaşında bu yönetim, iyice ne yaptıklarını bilmez hale geldiler. Ayrıca Arda en yakın ulusal turnuvadan sonra gider kanaatimce, gitmeli !

  9. bnce de gtmeliydi. bi daha bu para zor hem bn ardanın rijkaardın oyununun en byk baltalıyıcısı olduunu düşünüorum. hala oyunu dikine değil çizgiye oynuyor. ayağında çok top tutuyor. bu sne tek artısı şut çalışmış bayaa kaleyi gördümü vuruyor ve iyi de vuruyor. ama ynede gs yönetimi BNCE yanlış yapmışş.. MUZO aBi, yorum süpper:))))))

  10. adnan polat kulube gelen teklifi yayinlayarak hem arda ya gaz veriyor aklinca, hemde bakin bize bunun gibi teklif geliyor aslinda havasi yaratmaya calisiyor. ancak son derece basarisiz bir yontemle ilerliyor. allah sonunu hayir etsin. bu adam kulube cok zarar vermeye basladi.

  11. yok abi satılmaması gayet iyi, takım başarı kazanabilse o zaman herkez iyiki gitmemiş diyecektir eminim. Benim görüşüm zaten alınan sonuç ve fiyaskolardan sinir küpü olmuş taraftar patlıcak yer arıyor, en yakınımızdakine en sevdiğimizede patlıyoruz işte bence 🙂

  12. Kaptan keşke bizimle kalsa ancak Avrupaya gitmek istemesi yüzünden gitmesi bizim içinde kendisi içinde en hayırlı olacak.
    gelen teklif ise sadece komik , 3m€ + 3m€ + 4m€ şeklinde sadece göz boyama şeklinde bir tekliftir, iş ciddi olsa peşini yüksek tutarak oyunucuyu alırlar , yönetimde peşinatı yüksek görselerdi (en az 6m €) satarlardı en çok ihtiyaçları olan şey nakit para.

  13. Ohh diyorum ama 2 eylul olmadan diyemiyorum.
    Aman arda gitmesin
    kotude oynasa iyide oynasa ARDA dadir.
    Birde bu kadar resmiyetsiz bir hareket cok ayip kendi kafalarindan odeme plani yapma ,hic yonetimle muhattab olmama .
    Bunlar ne saniyor galatasaray i
    Zaten INGILIZCESI 5 para etmez bir yazi
    Neyse
    2 eylul u bekliyelim

  14. Bence Super Lig’de 10M € edecek yerli bir topcu varsa o da Arda’dir. Adamlar da 11M€ vermişler daha ne olsun der gibi oluyorum. Ancaak;

    Su da bir gercek ki teklifin zamanlamasi cok kotu Galatasaray icin. Teklif kabul edilseydi bu kadar kalitesiz yerli topcularin oldugu bir donemde takimin ve belki de Super Ligin en kaliteli yerlisi de satilmis olacakti. Ki o durumda cimbomun ligi gecen yila gore ust siralarda bitirmesini birakin ligi gecen sene ki konumunda bile bitirmesi mucizelere kalacakti.

  15. elestirilerin aksine ben arda’nin hazirlik doneminden beri oldukca iyi oynadigini dusunuyorum, ustelik senede en az 15 assist yapan ve su andaki kadro icindeki en iyi yerli oyuncuyu gondermek intahar olur. ote yandan avrupaya gidicekse, ingiltere yerine ispanya veya italya’ya gitmesi kendi adina daha iyi olur, ingiltere de oldukca zorlanir gibi geliyor..

  16. takımda ilk 11 oynayabilecek tek türk kanat oyuncusu arda olduğu için kalması doğru karar.
    ama 1- arda mutsuz, mutluysa bile oyununa yansımadığı kesin. 2- yeni bir hasan şaş olmaması, yani kendini geliştirebilmesi ve takım içinde huzursuzluk yaratmaması için gitmesi gerekiyor.
    ne yeteneğine ne karakterine bişey söyleme hakkını kendimde bulmuyorum zira geçmişte bu iki özelliiğe de fazlasıyla sahip olduğunu herkese göstermişti. ama şu an iki özelliğini de kaybetmiş gibi davranıyor.
    karşılıksız galatasaray aşkı, tek başına takımı ayağa kaldırma özelliği, sosyal hayatının performansına yansımaması arda’nın sevdiğim özellikleriydi. ama türkiye’de kaldı. arkadaş çevresi onu çok etkiledi(bilen bilir). bunu farkeden yönetim sorumluluk alması için kaptan yaptı. bu sefer de medya ve taraftarın baskısı duygusal zekası çok yüksek olan arda’nın kafasını kariyerine vermesini engelledi. engelliyor ve engelleyecek de. bu seneden kupa umudu olan gerçekçi gs’lilerin fazla olmadığını varsayarak bu saatten sonra galatasaray’ın arda’dan beklentileri; yeteneğiyle bu sezonki kötü başlangıcı pozitife çevirecek bir performans, karakteriyle de takım içindeki huzursuzluklara göğüs gerecek olgunluktan fazlası olmamalı. daha sonra da seyrantepe’den ve türk futbolundan hevesini almış bir şekilde yine bu hafta gelen teklif civarında bir fiyata satıp hem galatasaray’ı hem de çocugu kurtarmak gerekiyor. gitsin hem hala potansiyeli varsa kendini geliştirsin hem bize para kazandırsın hem da milli takıma daha çok faydası olsun.

  17. Fenerbahçe gelip fiyat yüklseltirse 18M-20M Avro’ya satarız bence. 😀

  18. sadece arda değil herhangi bir türk oyuncuda iyi bir takımdan iyi bir teklif geldiği an satılmalı.
    ayrıca yapılan teklif ve teklifi yapan takım hiç fena değil.

  19. Keşke avrupada oynasa biraz daha futbol öğrense, yeteneklerinin yanı sıra bizde izlesek..

  20. 11 milyon euro taksitli ödenir mi diyoruz ama galatasaray da 7 milyon euroyu aynı şekilde 3 taksitte ödüyor. bilginize..

Yorumlar kapatıldı.