Inter:0 Atletico:2

Maçın tamamını izlemedim o yüzden ahkam kesmeye gerek yok ama Mourinho sonrası Benitez ile beraber Inter’de işler eskisi gibi değil mi ne?

link: http://www.dailymotion.com/video/xelolg_inter-milan-vs-atletico-madrid-high_sport

“Inter:0 Atletico:2” için 2 yorum

  1. bende maçı izleyemenlerden biriyim.özet den yorum sağlıklı olmaz ama 3 dk lık görüntüden anlaşılan şu ki maça motivasyon gerçekten çok alt seviyede.nou camp taki inter direnişini hatırlayın.anca beraber kanca beraber.burda ise ilk gol kaleci ikinci gol savunma hatası.penaltı ise yine maç motivasyonu ile doğrudan yada dolaylı olarak alakalı.benitez italyancay hükmeden kadar bu kadrı olacak galiba.ama italya süper cup da da roma elinden kaçırıştı inter i.ee çekirge demek her zamn 2 kere sıçrayamıyo.atletico bi hoş takım ya kendi ligini 9. sırada averajla tamamlayıp 2 kupa almış kaç takım var acaba (sevillayı kral kupasında yense 3 kupa oluyodu)

  2. ben maçı izledim, inter hazırlık maçı havasında oynadı, atletico ise ilk devre pek çıkmadı savunmasından. ikinci devre atletico biraz hücumu düşününce inter dağıldı. maçı izlememek futbol açısından pek bir kayıp olmadı onu da belirteyim, bol bol esnedik maç boyunca.

Yorumlar kapatıldı.