Ibrahimovic tekrar Milano’da!

3 gündür süren pazarlıklar sonuç verdi ve Ibrahimovic Milan’nın oldu. Anlaşmanın bugün resmen açıklanması bekleniyor. Basına yansıyan transfer detaylarına göre ilk sezonu Milan’da kiralık olarak geçirecek olan Ibra’nın satın alma opsiyonu 40 milyon euro bonservis bedeliyle İtalyan ekibinde olacak. Ibra’nın alacağı maaş ise senelik 8 milyon euro.

Ibra büyük ümitlerle geldiği Barcelona’dan 1 sene sonra ayrılıyor. Barcelona’ya uymadığı şeklindeki eleştirilere de çok katılmıyorum açıkcası. 29 maçta 16 gol hiç de fena bir performans değil ama 69 milyon euro bonservis bedeliyle geliyorsanız beklentiler haliyle çok daha fazla oluyor.

Barcelona defteri artık kapandı ve Milano defteri yeniden açılıyor. Bu sefer lacivert-siyah değil kırmızı-siyah formayla gollerini atacak. Inter’i tek başına şampiyon yaptığını hala unutmadık. Milan’da Roni ve Pato’yla çok keyifli maçlar izletecekler bize. Bir de aralarına Robinho katılırsa iyice sirke döner.

EDIT: RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ IBRAHIMOVIC ARTIK MILAN’IN!

“Ibrahimovic tekrar Milano’da!” için 4 yorum

  1. el birliğiyle eto’o yu harcadınız resmen ya. gördük hangisi daha iiii:))))

  2. barcelona chrgrynski olayından sonra eğer ibo yu milan da alırsa 25 milyon euro zarara dağa girecek.nası bi mantıktır.bir sene içerisinde al gülüm ver gülüm.bu arada milan 40 milyon euro yu veripde alırsa fbk balkan klübüde herhalde keyiften 4 köşe olur.yetiştirme parası ne kadar alınır bilmiyorum ama milan transfer ederse toplamda ibo 157 milyon euro luk bir transfer geçmişine sahip olacak ki % 5 bile olsa 7,5 milyon euro yapar.daha yaşı 28 milandan sonra city yede uğrasa minimum 10 milyon euro yu doğrulttu fbk balkan.

  3. Mükemmel transfer. Ibra’yı her takım ister, ancak Milan’ın ciddi ihtiyacı vardı. Serie A’yı hala kimse satın almadı. Ben bu Milan’ı izleyemezsem çıldırırım.

  4. al benden de o kadar ama ibra resmi imzayı attığı anda ntvspor serie a yayın haklarını alır

Yorumlar kapatıldı.