Otamendi Porto’da

Dünya Kupası öncesi dahil bu adamı kimin kapacağını çok merak ediyordum. Güney Afrika’da piyasasını da yaptı Maradona’nın ilk maç hariç bankosu oldu. Kupa bitti hala alan yok dedim heralde bu sene de Velez’de ama Porto dün işini bitirdi 22 yaşındaki defans oyuncusunun.

Porto bu transfer döneminde Bruno Alves’i Zenit’e 22 milyon euroya paketlemişti. Onun yerine yine nokta transfer yaptılar. Hem stoper hem de sağ bek oynayabilen Otamendi’ye sadece 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecekler. Maradona’nın Dünya Kupasında sağ bekte görev vermesine rağmen stoper de çok daha etkili bana göre.

Geleceğinin çok parlak olduğunu düşündüğüm Otamendi’ye 5 yıllık sözleşmeyi de imzalatmışlar. 2 ya da 3 sene sonra 20+ bir bonservisle satarlar sonra yerine yine Güney Amerika’dan gelenin gideni aratmayacağı bir transfer yaparlar. Daha önce örneklerini çok gördük. Porto ve bitmek tükenmek bilmeyen başarılı bir döngü.

“Otamendi Porto’da” için 2 yorum

  1. “bu adamı bizim takımlar niye bulamıyorlar yaaa” diyerek saçma sapan bir yorum yapmayacağım çünkü hepimiz biliyoruz ki bu adamı türkiye’ye getirmeye kalksan bonservis bedeli 4 milyon euro olmayacak.

  2. zaten bonservisi 4 değil 8 milyon.yarısı 4 beğenirse gerisinide alır porto falcao da buna benzer bi şekilde alındı.bu arada sağ bekte dünya kupasında tam bir faciaydı kendi bende stoperde daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yorumlar kapatıldı.