Boateng’den 1 günde 2 imza

Geçen sezon Premier League’den düşen Portsmouth’ta forma giyen Kevin-Prince Boateng, dün iki Serie A takımıyla birden anlaşma imzaladı.

Bir kaç haftadır Genoa ile antremanlara çıkan ancak henüz resmi sözleşme imzalayan Gana’lı, dün önce Genoa’ya imza attı ardından aynı gün içinde Milan’a kiralık gitti. Hatta Milan’dan yapılan açıklamaya göre kiralık sözleşmede satın alma opsiyonu da var.

Transfer hakkaten ilginç. Aynı gün içinde al sonra kirala. Hani tam tersi olsa Milan alıp Genoa’ya kiralasa pişsin gelsin diyorlar diyeceğim. Gerçi Genoa başkanı Enrico Preziosi’nin geçen hafta bir açıklaması vardı. Büyük küluplerle aramızı iyi tutmamız lazım tadında birşey demişti. İyi tutmak değil kıyak olmuş bu biraz.

“Boateng’den 1 günde 2 imza” için 3 yorum

  1. ama üstad boateng in oynadığı mevkii en azından portsmouth dayken orta saha idi.şimdi 4-3-3 ile çıksa gattusoimabrosini,pirlo 4-4-2 ile çıksa ambrosini-pirlo olmas muhtemel.birde flamini kadroya giremiyor.yani yedeğin yedeği olacak.seedorf da orta sahada oynarsa vay haline.genoa nın kiralama mantığını anlayamamakla beraber milanın kini hiç anlamdım zaten.sağlam bi orta saha mevcut sende neden o bölgeye .htiyacın olsa tamam derim de.herhalde tarftara bak transfer sezonu boş geçmedi demek için galiba

  2. Genoa’nın efsane bir kadrosu var bu sene, sen de yazmıştın zaten. Boateng’i de tutsalardı, yeni transfer Veloso ise efsane bir ortasaha olurdu. Defans ve Forvet zaten A kalite. İnter ile çekişirlerdi (abartı olsa da). Kısacası Milan’a gereksiz bir yalakalık. Kendileri tutsa takımda Milan falan dinlemezlerdi sezonda…

Yorumlar kapatıldı.