3 saatte 3.000 forma

Sürpriz bir şekilde Manchester City’den Craig Bellamy’i kiralayan Cardiff City’de forma satışları patlamış durumda. Kulüp 3 saat içinde 3000 adet 39 numaralı Bellamy forması satmış.

Ancak enteresan bir durum var. 3 saatin ardından “Y” harfleri ve “9” numaralar tükenmiş. Taraftların bir kısmı “3 Bellam” yazılı forma almak zorunda kalmış. Aslında yalan da değil bella gibi adam Bellamy.

“3 saatte 3.000 forma” için bir yorum

  1. vücudunda galllerin ulusal kahramanı owain glyndvr (owen glendewer) in dövmesi bulunan bi herif fomalar feda olsun.hee cardiff i premier e taşıyabilir mi ? sadece bellamy ile bence olmaz.ama chopra ile mükemmel bi ikili oluşturacakları kesin.birde şu geri kalanlar ne yapacaksa yapsın artık yahu..iskoçlar alternatif lig istiyolardı premier içine bizide dahil edin falan filan.boşver premier i.swansea,cardiff gallerde var,sendede 12 takım var,kuzey ve cumhuriyet irlandasındanda 2 takım daha al sana canavar gibi lig.bizim takımlar istanbul dan van a gidiyodu.herhalde edinburgh ile cardiff arası o kadar yoktur.hemde seyri güze olur.

Yorumlar kapatıldı.