Ricardo Carvalho Real Madrid’de

Mourinho sağ gösterip sol vurdu. Daha geçen gün basın toplantısında Carvalho’dan vazgeçtik dedi. Bugün gitti eski öğrencisini aldı. Real’in 32’lik Carvalho için Chelsea’ye ödeyeceği rakam 8 milyon euro. Carvalho’nun kontratı ise 2 senelik.

Mourinho ile beraber Porto’dan Chelsea’ye. Şimdi de Mourinho kıyağıyla 32’sinde Chelsea’de Real’e. 34’ü bulunca Real formasıyla futbolu da bırakır. Güzel iş valla.

“Ricardo Carvalho Real Madrid’de” için 3 yorum

  1. chelsea ne planlıyo üstad ben onu anlayamdım.benayoun var oda joe cole berdeli dolayısıyla gelin olarak geldi.baktığında kadro olarak iyice zayıfladı.ben terry nin yanına sağlam adam isterim ivanoviç i gördük man utd maççındaki ilk golde

  2. gümbür gümbür geliyor real…carvalho pepe ikilisi gerçekten çok iyi…ilk 11 tamamlandı artık transfer olursa kulübeye olur…llorente ve özil de yakışır real’e…

  3. Geçen sene ruh hastası Pepe’nin yokluğunda epey aramıştık kendisini. Carvalho gibi yedeğe can kurban. Koskoca Real’in Pepe-Albiol ve Garay’dan başka stoperi yoktu. Carvalho kendisine iyi bakan müthiş bir profesyonel. 34 değil 36-37 yaşına kadar bile sağlam oynar. 32 geç bir yaş değil defans için, üstelik bu çok üst düzey bir oyuncu ise. Güzel ve yerinde transferler devam ediyor. Bir sol bek çaksak da rahatlasam. Aynı basın toplantısında Cole’dan da vazgeçtik demişti, yine eski öğrencisini kapar mı ? Görürüz yakında.

Yorumlar kapatıldı.