Martin O’Neill’in yerine adaylar

Premier League’in başlamasına 4 gün kala istifa eden Aston Villa teknik direktörü Martin O’neill’ın yerine geçecek isimler ortaya çıkmaya başladı. Adaylara geçmeden önce O’neill’ın istifasının herkes için sürpriz olduğunu söyleyelim. Yönetimle arasında sıkıntılar varmış ama yinede istifa beklenmiyormuş. İstediği isimler kadroya katılmamış. Transfer yapmamanın yanı sıra bir de takımın yetenekli isimleri Milner ve Young’ın satışı için görüşmelerde bulunulmasına O’Neill ayar olmuş.

Yerine geçecek isimlerin başında ise tabii ki başı boş her takıma yakıştırılan Sven-Goran Eriksson var. Eriksson da Aston Villa’nın başına geçmek isterim diye konuşmuş. İstemese şaşardım! Diğer adaylar ise Alan Curbishley, Gareth Southgate, Jürgen Klinsmann, Martin Jol, Bob Bradley ve Slaven Bilic.

Benim oyum Bilic’e. Hırvatistan’a oynattığı futbol ve saha kenarındaki delilikleri hep ilgimi çekmiştir. Bir de zamanında İngiltere’yi evinde yıkmışlığı vardır ki İngilizler unutamaz.

Aston Villa’da kadro güzel ama derinlik yok. Bu yüzden iyi futbola rağmen ligin sonlarında düşüşe geçiyorlar. Bu sezon da transfer olmazsa aynı sorun devam eder. Bari Bilic gelsin de saha kenarı biraz daha renklensin. Villa’yı izlemek için bir sebep daha olsun.

“Martin O’Neill’in yerine adaylar” için 2 yorum

  1. ama üstad katılırmısın bilmem ama saydılarından daha kariyerli ve tabnıık bi isim biliyorum FATİH TERİM.oldu ya tabi varsayım milner ve young dan gekeck parayıda arda ve wright philips gibi sağlam elemanlara basarsa hocam bence bu takımda çok başarılı olur

Yorumlar kapatıldı.