Özil

Dünya Kupası en çok Mesut Özil’e yaradı. Werder Bremen ile çok da harika geçmeyen bir sezonun ardından Almanya formasıyla büyük sükse yaptı.

Güney Afrika dönüşü Barca-Real onun için çekişiyor denildi. Sonra Barca Fabregas’a yöneldi, Real sözleşmesi seneye bitiyor bedavaya alırız dedi. Günler geçti Real’in Kaka’sı sakatlandı, Arsenal Fabregas’ı Barca’ya satmadı ve tekrar Mesut’a dönüldü. İspanyol gazeteleri de her gün Mesut’u manşetlere taşıyor. Katalanlar 12 milyon euroya iş bitti Guadiola kararı verecek diyor.

İşin bir de İngiltere ayağı var. Orta sahasındaki önemli isimler Ballack ve Deco’yu serbest bırakan Chelsea’nin Mesut için devrede olduğu söyleniyor. Alex Ferguson’un da Mesut’un oynadığı hazırlık maçlarını izlettirdiği dedikodusu dönüyor.

Hem Premier League’in hem de La Liga’nın zirvesindeki takımlar tarafından isteniyor olmak güzel olmalıdır. Werder Bremen sıkıntılıdır ama… Dünya Kupası başlamadan sözleşmeyi uzatmadıkları için kafalarını yerden yere vuruyorlardır.

“Özil” için 4 yorum

  1. Abi Mesut bu sene harika bir sezon geçirdi bence. Özellikle yaptığı asist sayısı çok fazlaydı.

  2. @Doruk Kıraç; Evet iyiydi ama harika değildi bana göre… yani demek istediğim; barca, real, man utd ve chelsea’nin transfer listesine girecek kadar iyi bir performans sergilemedi.

  3. O değil de Fabregas’ı alamayınca Mesut’a neden yönelirsin ? Ne alaka. Demek ki hakikaten İniesta’yı ileri çekeceklerdi. Şimdi Iniesta yerinde kalacak Mesut o bölgeye geçecek… Yani olursa tabi transfer. Pedro, Bojan ve geriden gelen Jeffren miydi neydi, yazık olacak yine. Real Madrid’in ise gerçekten böyle bir adama ihtiyacı var. Ayrıca Man U’ya gitse de müthiş uyar takıma, Valencia Mesut ve Rooney, biraz hızlı hücum hattı olurlar, dağıtırlar. Bakalım ne olacak.

  4. bu ayki fourfourtwo da almanyadaki türklerle ilgili geniş bir araştırma vardı.edindiğim izlenime göre bu alman milletinden mesut gibi oyuncular pek çıkmıyor.her ne kadar geçmişte beckenbauer ve ballack gibi adamlar yetişmişse de almanyadaki sergen modelindeki türkler biraz vücut yapıp top kovalayınca acaip değerleniyorlar.gelecekte alman takımlarının beyni türkler olursa şaşırmayın

Yorumlar kapatıldı.