Torres + Villa + Messi

Katalan basınından bir transfer dedikodusu. Hatta dedikodu da demeyelim gerçekleşmesi çok güç bir rüya. Yeni başkan Rosell’in Fabregas’a olan ilgisinin yanı sıra Torres’i de istediğini ileri sürüyorlar.

Transferin gerçekleşmesi için öne sürdükleri gerekçeler; Torres’in İspanya’yı özlemesi, Liverpool’un yaşadığı finansal problemler, Henry’nin kesin olarak ayrılacak olması ve beklentilerin altında kalan Ibra’ya gelen transfer teklifleri. Hatta 2003 yılında Rosell Laporta’nın yardımcısıyken Torres’i Atletico’dan almak istemiş ama o dönem transfer gerçekleşmemiş. Şimdi ise 50 milyon euroyu gözden çıkarmış.

Bu 3’lünün aynı takımda oynaması ayıp olur. Geçen sezonu 45 golle tamamlayan Messi, 28 golle tamamlayan Villa ve 22 golle tamamlayan Torres…

“Torres + Villa + Messi” için 5 yorum

  1. İyice Real Madrid oldunuz he, Villa 40 Torres’e 50, Fabregas’a 40-50 :p Eğer Torres alınırsa 2’li forvet sistemine geçiş olur, Messi de arkalarında, hakikaten tehlikeli olur da, ben her zaman Barça için 4-3-3’ten yanayım, onu yakıştırırım yani. Gidip Henry yerine ters ayak da oynayabilen bir adam alsalar daha faydalı olur.

  2. torres gelirse 4-3-3 e devam ederler.
    villa-torres ikilisinden biri solda oynar.

  3. @abt oynanabilir tabi de, neden tam verim alabilecekleri bölgede oynamak varken başka mevkide oynasınlar ki ? Ya da neden 4-3-3’e tam verim gösterebilecek bir oyuncu almazlar ? Yani tabi ki Torres de Villa da 3’lünün solunda oynar ama bir Ribery veya Navas veya o bölgenin adamını Villa veya Torres’in arkasında oynatmak daha mantıklı değil mi ? Bence Torres fazlalık olur o takıma eğer 4-3-3 oynatacaksa Pep…

    Yahu onu geçtim bir de ne gerek var Torres’e :))

  4. Kırmızı renkte olması ayrı güzel de. Barcelona’nın çok ihtiyacı var sanki Torres’e., Bırakın da kalsın 🙂 Rossel biraz Perez kafalı bence.

Yorumlar kapatıldı.