Benitez Inter’e

Sezon ortasında Juventus diyorlardı ama büyük ihtimal Mourinho’nun yerine Inter’e gidiyor. Başkan Moratti Corriere dello Sport’a görüşmelerin devam ettiğini ve önümüzdeki birkaç gün içerisinde imzaya yakın olduklarını açıkladı.

Mourinho’dan sonra Inter’e kim gitse işi zor ama Benitez’in Liverpool ile ilk başlarda yakaladığı başarılar ortada. Serie A’nın en kuvvetli kadrosunu alıp oyun bilgisi ve zekasıyla harmanlarsa başarılı olacaktır. Zaten ekonomik olarak rakipleri Roma, Juventus ve Milan’dan çok üstün olacak. Yani karşısında Chelsea ve Manchester gibi iki dev olmayacak.

Bu arada Moratti Corriere dello Sport’a verdiği demeçte ilginç de bir laf etmiş; “Benitez Mourinho’ya karşı hep iyi sonuçlar aldı. Galiba onu 5 defa yendi.”

“Benitez Inter’e” için bir yorum

  1. Benitez zeki bir adam ancak kendi üstüne hiç koyamadı. Bence İnter ona bir boy büyük. Başarılı olabilir, ancak bunun en büyük sebebi İtalya’da rakip olmaması olacaktır, ŞL falan ise hayal olur onun döneminde. Benitez İspanya’ya geri dönmeli, orada yeniden doğmalı. Hatta Del Bosque’den sonra İspanya’nın başına da geçebilir. Ama İnter serüveni kısa sürebilir ve büyük kulüp çalıştıramaz bundan sonra sanki…

Yorumlar kapatıldı.