İmzayı attı formayı kaptı

Sezon biter bitmez gelen ilk imza… David Villa resmi imzayı attı Camp Nou’da binlerce taraftarın önüne çıktı. Bu arada yeni sezon forması da yıkılıyo’!

“İmzayı attı formayı kaptı” için 4 yorum

  1. Yeni formaları hiç beyenmedim özellikle o yeşil deplasman formasını..tasarlıyanın gözlerinden öperim valla..pembeye laf ediyordum..

  2. Kalın çubukluyu yakıştırmıyorum bu takıma. Gel gelelim esas çubukluları kalın sanki (tam bilmiyorum). İnce çubuklu daha çok yakışıyor. Sarı yaka ise oldukça iddialı. Alışamadım ancak sezon başlayınca zorla alıştıracaklar 🙂 Ben melis’e katılmıyorum yeşil forma mükemmel. Bu arada bu home formasındaki en büyük değişiklik bordo şort. Genel olarak diğer rengi şortta kullanırlardı. En son 06’da giymişlerdi bordo şort, daha öncesine bakmadım.

    Transfere ise hiç girmediğimi anlamışsındır. Çokça konuşmuştuk. Adaletsizlik olduğunu düşündüğüm bir transfer 🙂 Hayırlı olsun diyorum sadece

  3. Forma büyük gelmiş sanki?

    Bu arada, bu işlerden daha çok selocan anlar ama Barca’nın turuncu-somon-yeşilinden gidersek Galatasaray’ın 2 sezon sonra ki alternatif formasının yeşil olma ihtimali çok yükseldi.

Yorumlar kapatıldı.