Maradona’nın Güney Afrika 23’ü

Kaleciler;

Sergio Romero (AZ Alkmaar), Mariano Andújar (Catania), Diego Pozo (Colon)

Defans;

Nicolás Otamendi (Velez Sarsfield), Gabriel Heinze (Marseille), Martín Demichelis (Bayern Munich), Walter Samuel (Inter), Ariel Garcé (Colón), Nicolás Burdisso (Roma), Clemente Rodríguez (Estudiantes)

Orta Saha;

Juan Sebastian Verón (Estudiantes), Javier Mascherano (Liverpool), Jonás Gutiérrez (Newcastle), Ángel Di María (Benfica), Maxi Rodríguez (Liverpool), Javier Pastore (Palermo), Mario Bolatti (Fiorentina)

Forvet;

Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Carlos Tévez (Manchester City), Sergio Agüero (Atlético Madrid), Diego Milito (Inter), Martín Palermo (Boca Juniors)

*Zanetti ve Cambiasso’yu Dünya Kupasına nasıl götürmez hala aklım almıyor. Martin Palermo’yu bu yaştan sonra kendisine arkadaşlık etsin akşamları dertleşssin diye çağırdı heralde. Bir de overrated Gutierrez… Datolo ya da Lavezzi’yi almak varken…

Dünya Kupasında Arjantin’liyiz ama umutlu değiliz. Çeyrek final bile başarı olur. Eleme grubu maçlarında Maradona’nın takıma hiç bir etkisinin olmadığını ve tamamen kişisel performanslarla hasbel kader maçların kazanıldığını gördük. Messi’ye bel bağlayıp bekleyeceğiz ama o da Barcelona’daki gibi olmuyor Arjantin formasıyla…

“Maradona’nın Güney Afrika 23’ü” için 5 yorum

  1. forvet hattı hariç geri falan mevkiiler pert..

    hele defans, orta saha kale’de üst düzey oyuncu nadir ( nadir derken kalede hiç yok bkz. kim la bunlar )

  2. Palermo kankası herhalde. Lavezzi gibi bir ilah dururken saçma sapan bir tercih yapmış. Yazık olacak Messi’ye. Bu kadro son 16’dan çıksın dişimi kırayım. Yine Messi’nin ayağına bakacak.

  3. Yiyeceğinden fazlasını atması gereken bir takım oldular da şöyle bir hücum hattı olabilir mi (D10S’dan her dizilişi beklerim artık) ve yediğinden fazlasını atabilir mi?

    ———Messi
    Tevez ——–Agüero
    ——–Milito(Higuain)

  4. Esas bu sene hiç görmediğimiz Maxi Rodriguez’i alması hayret. Maradona’da Fatih Terim gibi keyfi kadro yapıyor. Kankası kimse onu alıyor yanına.

Yorumlar kapatıldı.