Villa bitti bitecek

Barcelona’nın David Villa transferini Dünya Kupasından önce bitirmek istediğinden daha önce bahsetmiştik. Görüşmeler son noktaya gelmiş durumda. Başkan Laporta kulübün resmi internet sitesinden görüşmelerin iyi gittiğini ve kısa zaman içinde mutlu sona ulaşacaklarını tahmin ettiğini söylemiş.

Resmi sitede herhangi bir bonservis bedelinden bahsedilmiyor ancak basında çıkan rakam 42 milyon euro. Kulüpler anlaştığı anda transfer bitmiştir diyebiliriz. Villa’nın Barcelona’ya gelmeye dünden razı olduğu herkes biliyor. Müthiş bir transfer olacak. Önümüzdeki sezon için şimdiden heyecan verici bir ileri uç hattı.

Bir de orta sahaya Fabregas takviyesi gelirse ki kendisi bugün Barcelona’ya gitmek istiyorum diye açıklama yapmış, işte o zaman durdurabilene aşk olsun…

“Villa bitti bitecek” için 6 yorum

  1. Koko sizin ileri uçta ufak bir eksiklik daha var (ama ufak). Pedro çift kanat oynayamıyor. Solda iyi değil sağda olduğu kadar. Yani takım Barça olunca sırıtmıyor bu, ama sadece bir maç bakarsan o adama anlarsın. Yani tabi ki gerek yok, Fabregas’a da gerek yok veya diğer yapılacak transfere de gerek yok. Ben sadece Dream Team için gerekli olan en iyi adamları (iyiden çok uygun) yazdım. Ribery eğer tıkır parasını alırsa, sorun çıkartacak bir adam değil. Robinho falan değil yani Ribery.

    Real Madrid’e Jose gelir. Gelirken Maicon’u da alır. Ayrıca Silva ve sol bek’e Clichy’de alınırsa, Barça kadar olmasa da başka bir dream team olur. He tabi ortasahaya Alonso’nun yanına adam akıllı bir partner de lazım. Tabi buna da yine bir 300 harcanır ve yine de “yeter” diyemeyiz. Barcelona’nın yaptığı o yüzden acımasızlık. Ama Jose varsa, ufakta olsa umut vardır.

  2. jeffren bişse de yeterli olmaz gibime geliyor. Gerrard + Maicon + Clichy + Silva bi 300 daha harcar büyük başkan problem yok:)
    yanlız la liga’nın diğer takımlarına üzülüyorum kendi aralarında ya avrupa kupaları ya da küme düşmeme için çekişiyorlar. şampiyonluk 2 takım arasında ve uzun seneler böyle devam edecek… eskisi gibi valenciaymış sevillaymış atleticoymuş zorlayamaz…

  3. Aha evet benim aklıma gelmedi Navas. O da cuk oturur, hem de genç. Henry gitti zaten biliyorsun. Jeffren de henüz tam pişmiş değil. Zaten Pedro oynasa bile bir rotasyon lazım Pep’e. Navas o açıdan da cuk olur. Pedro ile değişmeli oynarlar. Ribery mesela rotasyon olayına gelemez.

    Ben de Gerrard yazacaktım ama utandım demeye 🙂 Gerrard + Maicon + Clichy + Silva = Ne kadar eder düşünemiyorum. Benzema eğer sorun çıkarmayacaksa kalmalı derim ben. Ama İbrahimovic de fena olmaz, Jose’nin öğrencisi sonuçta 🙂 Fakat ne olursa olsun takım olmak yine uzun sürecek ve Barça bu sene de favorim. Belki seneye…

  4. Yakarım bu gezegeni. Dream Team’e 2 kaldı. (Fabregas ve Ribery) Haksızlık bu, acımasızlık biraz da kahpelik. Ulan zaten iyi oynuyorsun daha ne yahu. Villa bu takımın tek ciddi ihtiyacı idi. Olabilecek en iyi adamdı o mevki ve Barcelona için. Yani 1 kötüsü falan değil, direkt en iyi seçenekti. Onu da aldılar. Diğer alınacak adamlar sadece Dream Team kurmak amaçlı olur.

  5. @selocan; ribery’e gerek yok o karaktersiz herifi barcelona formasıyla görmek istemeyiz. fabregas gelsin tamamdır. yanlız real’in bu transferler sonrası ne yapacağını merak ediyorum… mourinho’nun yanına bir hoca daha alsınlar. jose tek başına yetmeyebilir:)

  6. barca hakkında dediklerine katılıyorum kim gelirse artık ekstra olacak. ben ribery’den çok jesus navas’ı isterim aslında madem uygun adam söylüyoruz:) real’e gelince dediğin gibi alonso’nun yanına birisi şart. liverpool’un başarısızlığından bıkmış gerrard’ı filan alırlarsa hiç şaşırmam. yanlız higuain ile rotasyona girecek bir adam lazım benzema hiç tutmadı çünkü.

Yorumlar kapatıldı.