Serdar Özkan&Mehmet Batdal

Beşiktaş’tan Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak üzere Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladılar. Açıklama Galatasaray resmi internet sitesinden duyuruldu.

İki isimde takım içi rotasyonda şans bulacaklardır. Serdar Özkan Beşiktaş’ta yapamadığı patlamayı Galatasaray’da yapmalı yoksa bir sonraki transferi İstanbul dışına olur. Serdar yetenekli ancak bitirici vuruşlar ve karar aşamasında sıkıntıları var. Pas mı vereyim, çalım mı atayım, şut mu çekeyim derken kafası karışabiliyor.

Mehmet Batdal ise 1.95’lik boyu ile oldukça kuvvetli bir santrafor. Sol ayağını etkili kullabiliyor. Uzaktan şutları ve kafa topları artıları. Son 2-3 senedir İstanbul’a transferi hep konuşuluyordu. Fener’di Beşiktaş’tı derken sonunda kapağı Florya’ya attı. Yaşı 24. Genç yetenek olmaktan çıkmış olarak Galatasaray’a geliyor. Baros’un hem yedeği hem de zaman zaman partneri olabilir.

Yeni sezon öncesi giden gelen transferlere erken başladık. Bakalım yarın öbür gün kimler gidip gelecek…

“Serdar Özkan&Mehmet Batdal” için 7 yorum

  1. Yedekte oturmayı problem haline getirmeyecek ama yararlı olma ihtimali yuksek iki oyuncu almak ve bunların yabancı kontenjanını sekteye ugratmayacak olmaları dogru bir yaklaşım bence. Serdar Ozkan konusunda umitli olmasam da maliyetsiz bir alternatif aklıma gelmiyor. Mehmet Batdal cok ama cok dogru bir transfer. Birinci ligde oynamaya potansiyeli fersah fersah yetecek fakat GS için ne kadar vazgeçilmez olur onu hep beraber goreceğiz.

  2. Serdar gibi bir adam alındıysa, Dos Santos da kalacak bu takımda. Yoksa bütün güvenimi yitiririm bu takıma karşı. Saçma sapan heriflerin bitmeyen kredilerine karşı, biraz daha sabırlı olunması lazım takımdaki kişilere. Batdal ise güzel transfer.

  3. Serdar, hızı ve oyun stiliyle Rijkaard’ın sistemine Arda’dan bile daha çok uyacak bir oyuncu. Hani hep takımımızı Barca ile Arda’yı da Messi ile kıyaslıyorlar yada kıyaslıyoruz ya. Serdar, Türkiye’nin Messi’si olmaya en yatkın özellikli oyuncusu ve şimdi onu Messi kıvamına getirecek Dünyada ki 2-3 teknik adamdan birinin elinde. Ben ümitliyim, gelişmek isterse 2-3 sene sonra Avrupa yollarına düşerken, o paraya satılır mı ya demeye başlarız.

  4. Serdar özkan’dan bahsediyoruz dimi?Serdar isterse 2-3 sene sonra Messi mi?:)Umarım dediğiniz gibi olur bizde izleriz.

  5. ya şu mesii olayını bırakalım artk, adama ayıp ya:)) cimbom bncede ii transferler yaptı ama bn gelicekten çok gidecek oyuncuları artk görmek istiyorum. kafamda en az 8 oyuncu(emre güngör,barış,arda,servet,gökhan,kewell,serdar kurtuluş, aykut) gitmeli die düşünüorum. yerinede altyapıdan gençler ve kariyerli yabancılar gelmeli die düşünüorum. sol bek çetin, stoperler semih kaya ve murat akça, orta sahada emre çolak ve serdar eyilik, ilerde anıl buadamlar sisteme kazandırılsın yabancı bi stoper(marquez) bi ortasaha(gökhan inler yada hamit) ve bi sol açık(van der vaart mesela) yeter cimboma. he tabi kaleyede sinan bolat fena olmaz.. 4 oyuncu maliyeti maksimum 20 milyon euro..

  6. @Erim.
    2-3 sene sonra direk Messi olur demedim. Türkiye’nin Messi’si yani bir nevi en iyisi olur ama “isterse”.
    Messi isim sadece.

    @Selocan24
    Bügüne kadar ki hali istemediği yönünde ama Beşiktaş’da ki durumu da, “nasılsa alt yapıdan çıkma, bizim evladımız” tavrıyla geri plana atılması da bunda etkendi bende.

Yorumlar kapatıldı.