Gönül ister

Bir alttaki postta sezon sonunda yollarımızın kesin olarak ayrılacağı ve ayrılması çok muhtemel 11 kişiyi listeledik. Ciddi bir transfer dönemi Galatasaray’ı bekliyor. Orta sahaya Ocak ayından beri istenilen ancak yapılamayan kaliteli bir isim ilk hedef.

Yönetimin listesindedir değildir benim çok beğendiğim ve savaşçı kimliğiyle çok iş yapabilecek olan Sissoko gönlümden geçen isim. Juventus’ta sezona çok çok iyi başlayarak ve bana Vieira’nın gençlik dönemlerini hatırlatan performans sergilemişti. Daha sonra bir sakatlık şanssızlığı yaşadı. Sakatlığı olmasa belki de Juve şu an Şampiyon Ligi için ilk 4’teki yerini garantilemiş olacaktı.

Topal’ın gitmesi, Elano’nun belirsizliği, Ayhan’ın ilerleyen yaşı, Barış ve Sarp’ın teknik yetersizliklerini düşünürsek banko oynayacak çok kaliteli bir isim olur Sissoko. Böyle bir adamı kadroya katabilmek için ödenmesi gereken bonservis bedelinin ise Mehmet Topal’dan alınan 5 milyon eurodan çok da yüksek olacağını zannetmiyorum.

“Gönül ister” için 8 yorum

  1. Valla KoKo geçmiş zaman olduğu için klasik transfermakt’dan baktım. 🙂

    Rakamların yalancısıyım ama bu adamın olayında fena bir soru var.

    Valencia bu adamı 1 milyona almış, 12 milyona bize kitlemiş. Bizde zararına Juve’ye vermişiz.
    Valencia karının yarısından da azıyla Topal’ı alıyor, bizde Sissoko’yu almak istesek bence en az 8-9 vermek zorunda kalıcaz.

    Valencia’nın karı ne kadardır burada? =)

Yorumlar kapatıldı.