Berbatov Milli takımı bıraktı

Manchester United’ın 29 yaşındaki Bulgar forveti Dimitar Berbatov sürpriz şekilde Milli takımı bıraktığını açıkladı. Bırakma sebebi olaraksa ailevi problemlerini ve yorgunluğu gösterdi.

Bu sezon Manchester’da da istenilen düzeyde değildi. Sir Alex Ferguson’un da ideal 11 tercihine giremedi. Sir Tevez’i yolladığına Berbatov’un kötü performansı sebebiyle daha da çok üzülmüştür. Berbatov bırakma kararını Sir Alex Ferguson’la değil babası ve menajeri ile konuştuğunu söylemiş. Bütün sezon suratında bir bıkkınlık ifadesi vardı zaten. Sonucu da bu olmuş. Kesin olarak geri dönmeyeceğim demiş ama ben ufukta bir geri dönüş bekliyorum.

Tottenham’daki Berbatov nerede Manchester’daki Berbatov nerede? Arada çok fark var. Önümüzdeki sezon Manchester’da da olmazsa hiç şaşırmayalım.

“Berbatov Milli takımı bıraktı” için bir yorum

  1. Aile maile hikaye. Berbatov için Milli takım resmen ayak bağıydı. Hatta sadece Berbatov için değil pek çok küçük ülkenin büyük topçularında var bu durum sanki. Adam Premier Lig’in en üst düzey takımında oynuyor. Bulgaristan ise malumunuz. Milli maçta sakatlansa sezonu kapatsa milyon eurolar kazandığı takımından olma ihtimali var. Sakatlanmasa bile yorgunluk büyük etken. Bir de Milli maçlar eklenince Premier ligde devamlılık onun için daha önemli. Herkes bizim gibi Ulusal takımda oynamayı karşılacağı en büyük onur olarak görmüyr ne yazık ki. Hem de bir de hiçbir iddiası olmayan, turnuvalara gidemeyen, gitmek için çekişemeyen bir takım olunca…

    Tabi bu güne kadar onu zilyon sene üstüste yılın futbolcusu seçen Bulgaristan halkına da ayıp etti.

Yorumlar kapatıldı.