Galatasaray’da 11 yolcu?

Leo Franco – Fener maçının ardından uçak biletini aldı zaten. Servet Çetin – Rusya’da Tekke, Gökdeniz, Kabze üçlüsüne katılır kristal vodka yaparlar. Mehmet Topal – La Liga yolu açık olsun… Harry Kewell – Mart ayında dönecek dediler hiç dönmedi. Dünya Kupası için valizini topladı gitti. Daha da gelmez Florya’ya. Jo – Seneye Galatasaray forması giymez ama sık sık İstanbul’a gece gezmesine gelir. Dos Santos – Bonservis bedeli çok yüksek, Tottenham bir daha kiralamaya yanaşmıyor. Caner Erkin – Top şişirecek diye 3 milyon euro verilmeyecek. Rusya’da başarılar. Emre Aşık – Futbola son noktayı koydu yolu açık olsun. Elano – Dünya Kupasında piyasasını yapar ve teklif alırsa yönetim bir dakika düşünmez yol verir. Arda Turan – Kafada burayı bitirmiş. Galatasaray’ın istediği o yüksek bedelleri kim verir bilemiyorum ve zannetmiyorum. Serkan Kurtuluş – Hala kadroda mı ya?

“Galatasaray’da 11 yolcu?” için 11 yorum

  1. merak ediyorum..sizi mevkinizin dışında bir yerde oynatıp sizden overrated performans bekleyen bir durumda olsaydınız ne yapardınız.. tmm caner konsantre eksikliği çekiyor olabilir..ama takıma gelip takımdaki havaya baktıktan sonra hangi futbolcu kendini oyuna verdi ki.. elanonun o güçsüz koşamadığı zamanlarında bile çabalama teği vardı.. aynen keita da olduğu gibi.. sonra baktılar ki takım takım değil.. kendi kafalarına göre takılmaya başladılar.. siz defanstan zırnık anlamayan birini bek yaparsanız sonra da kalkıp top şişirme yapıyor diyemezsiniz.. hem sabri servet başı sıkışınca canere atacaklar topu ileriye dikmesi için… kafasından mı uyduruyor bu futbolcu top şişirmeyi.. sanki top sürmeyi bilmeyen biri caner.. siz bir adamı bek yaparsanız o adam pasifleşir.. uzun yorum oldu belki caner için çok bile ama aslında tüm oyuncuların ortak bir probleminden kaynaklanıyor canerinkide.. bence kesinlikle takımda tutulmalı.. ama mevkisinde yani açıkta oynamalı..defans aslaaaaaaaa

  2. @ aaron

    Biz onu sol bek için aldık. Hatırlarsan Volkan Yaman’ın yerine alındı. Daha ilk maçında bek olmadığı anlaşıldı o ayrı, ama bek oynasın diye aldık. Eğer 3 milyondan indirim yapacaklarsa alınsın, ne de olsa Türk futbolcu problem değil, ancak açıkta Giovani, Emre Çolak gibi sol ayaklılar varken, ayrıca Elano, Keita ve Arda da o mevki de oynayabilirken Caner biraz lüks olmaz mı ? He tabi bu saydıklarımın gitme ihtimallerine bakarsak Caner kalabilir. Unutmadan Aydın da var, daha satmadık onu.

  3. @selocan; aydın geri dönerse kendimi intihar ederim deme böyle şeyler:)

    @matthias chevalier; valencia transfer konusunda hep karlı çıkıyor. alıp da zararına sattıkları adam hatırlamıyorum. sezon sonunda viila ve silva’yı da ciddi bedellere birilerine kitleceklerdir.

  4. @ Koko

    Ben de Aydın taraftarı değilim, sadece o bölgedeki adam bolluğuna dikkat çekmek istedim 🙂 Villa Barcelona’ya gider, Silva Real’e…

  5. Bence Caner’in mevkisinden önce topu alıp kafasını öne eğerek çizgiye kadar inip sonra orta yapamamasını veya vurduğu şutların kaleyi tutmamasına dikkat etmek lazım. Gözünüzün önüne getirin. Profesyonel bir futbolcu kafasını kaldırıp üzerinde baskı yokken yine de yaptığı orta yerini bulmyor. Bence para harcamaya dahi gerek yok. SElocan’ın alternatiflerşne katılıyorum. Hiç değilse Emre Çolak’ı kazanırız.

  6. elanoı satılırsa wah cimbomun haline. dierleri kim giderse gtsin bncede caner de indirim olursa kalabilir, gs 2000 senesiinde kadroda 6-7 sol ayaklı oyuncu ile oynardı şimdi araki bulasın. ama elanosuz olmaz herkes gtsin ama onsuz bu sistem olmaz. he eer sistem değişcekse ozmn lüks ama değişmicekse lüks diil mihenk.. şu adamıda bnden başka sewen yok ya:)))

  7. canere süpersonic futbolcu demedik..ama eminim ki ne rijkaard bırakır caneri..bıraktığı anda zaten rusyada kalmaz.. çocuk ardadan 1.5 yaş küçük ve ayağı ondan 1.5 kat iyi.. yetiştirmek hocaya kalmış… en azından 90 dakika top peşinde hırsla koşuyor.. birileri gibi serbest vuruşu atmadı diye küsüp arkasını dönüp gitmiyor.. rijkaardın dediği gibi en azından deniyor birşeyler.. eğer takımda takım havası olsaydı santos da caner de elano da pasifleşmez kendilerini verirlerdi oyuna.. ama santos 40 metre depar atınca arda gitti kulağını çekti.. elano baktı kimse sistem taktik dinlemiyor .. adam neden kafasını takıma versin ki.. gezer tozar gider.. asıl caneri santosu elanoyu kaçırırsak yazıklar olsun yönetime.. 3 milyonu canere vermezsen 3 sene lkinderotha iki katını veriri beklersin bu kafayla..sanmam rijkaardın caneri göndermesini.. çünkü rijkaard zeki oyuncu istiyor.. ayağına hükmetmeyi de bi zahmet rijkaard öğretsin be dostum.. neill caner baros santos kalsın bu takımda seneye iki taş gibi takviye .. işlem tamamdır..umarım santosu tutarlar takımda..hayırlısı..

  8. Bu yorumlara katilmamak elde degil.
    Arda nin yaptigi ise en can yakici olani .taraftar olarak artik isimlere degil renkleri destekliyelim.Tribunlerde tek isim GALATASARAY diye haykirilsin bence.FOrmanin arkasindaki degil ARMANIN ustunde yazan bagirirsin

Yorumlar kapatıldı.