Topal Valencia’da

Uzun zamandır adı Valencia ile anılan Mehmet Topal’ın transferi sonunda gerçekleşti. Galatasaray’ın kasasına koyacağı bonservis miktarı 4.8 milyon euro. Türk futbolu açısından da önemli bir gelişme. Daha önce yurt dışına giden oyuncularımızın büyük bölümü kontratları bitince bedavaya gidiyorlardı. La Liga’nın ilk dördünde bulunan bir kulübe bu bedelle oyuncu satmak gelecek için de çok önemli.

Topal’a İspanya kariyerinde başarılar. Muhtemelen yaşı ilerleyen Baraja’nın yerine düşünülüyor. Umarım Valencia Villa ve Silva’yı elinde tutmayı başarır ya da yerlerini doldurabilecek adamlar alır da Topal La Liga’da üst sıraları zorlayan bir takımda oynayan Türk futbolcusu olur. Dardanel’den geldiğinden beri üstüne koyarak gidiyordu. Hücum anlamında da kendini biraz daha geliştirir ve güçlenirse Valencia formasını sırtından çıkarmaz. Gerets döneminde hücum anlamında yapabileceklerinin sinyallerini vermişti. Rijkaard ile beraber biraz daha defansif kaldı. Yolun açık olsun Mehmet Topal.

Topal’ın gidişinin ardından Galatasaray’ın orta sahası da yeniden şekillenecek. Barış’la Ayhan’la olacak iş değil. Elano’ya Dünya Kupası sonrası iyi bir teklif gelirse hayır deneceğini de zannetmiyorum. Bence gitmesin bir sezon daha şans verilsin ama sabır zor iş bu memlekette.

Yeni bir omurga kurulacak yaz aylarında. Bu haftayı da geçirelim lig bitsin karpuz kabuğu suya düşsün zaten bütün yaz transfer konuşacağız. Şimdilik Gençlere kaybedip 4.’lüğü Beşiktaş’a kaptırmamak dileğiyle…

“Topal Valencia’da” için 3 yorum

  1. ohh be sonunda kurtulduk 20 dk düşünüp yan pas yapan bir adamdan hemde para kazandık. yönetimin 3 senede yaptıı en önemli iş. bnce geldiinden beri üstüne koyduu tek şey para oldu. şimdi bide arda ve serveti sattık mı, keyiflenirim iice.. elano tutulmalı giderse gs bir daha total futbol fln oynayamaz. bu sisteme uyan 2 futbolcusu war şu an onlarda baros ve elano. bu arada koko, gökhan inler girişimi warmış die konuşuluyor, ne kdr doru bi bilgin warmı??

  2. oh be sonunda…. yani sezon basladiginda tamamdi ama ikinci yari bukadar daha kotu futbol oynayamazdi heralde. allah yolunu acik etsin.

Yorumlar kapatıldı.