Sezon bitmiş de haberimiz yok

Şampiyonluk ümidimiz zaten çok önceden bitmişti ama en azından kalan son haftaları en iyi şekilde tamamlamak tek beklentiydi. Onu da yapamadık. Ali Sami Yen’deki son maçta 90’da Antalya’ya çarpıldık.

Bu sezon ilk defa Galatasaray’ı canlı izleyemedim. Gece geç vakitte tekrarını yakaladım. Sezonu kapatmış bitse de gitsek modunda bir takım vardı sahada. Takımın kaptanına bakıyoruz resmen depresyonda. Lider dediğimiz kaptan öyle olursa takımdan ne bekleyeceğiz ki zaten… Artık tamamen önümüzdeki sezona bakıyoruz. Kewell, Gio ve Jo’ya kesin olarak veda ediyoruz. Topal’ın da Valencia’ya gitmesi yüksek ihtimal.

Daha aç gençler ve sürekliliği olan yabancılar yaz transfer döneminin stratejisi olmalı. Ön liberoya çok kaliteli bir transfer olacaktır. Rijkaard’ın en çok üzerinde durduğu konu bu. İspanyollar Guti diyorlar ama hiç beklenmedik ve benim şahsen çok beğendiğim sürpriz bir ismin listede olduğunu biliyorum. Yerli piyasada sözleşmesi biten isimlerden Semih Şentürk ve Serdar Özkan bir anda Galatasaray’a imza atarsa hiç şaşırmayın derim.

Son hafta Gençlerbirliği deplasmanında yensek yenilsek bir şey farketmez. Bu sezonu 3. kaparız. Beşiktaş’ın Bursa’yı Bursa’da bu şartlar altında yenmesi çok zor. Büyük ümitlerle başladığımız 2009-2010 sezonu hayal kırıklığıyla sona eriyor ama ben bu ekibe hala inanıyorum ve Rijkaard-Neeskens devamlılığının bize büyük mutluluklar yaşatacağını düşünüyorum.

Ve bitirmeden; profesyonelliğin ve tüm emeklerin için teşekkürler Emre Aşık.

“Sezon bitmiş de haberimiz yok” için 9 yorum

  1. Semih Avrupa’ya gidicek gibi. Ama Serdar Özkan Galatasaray’da diyebiliriz. Fakat bu bahsettiğin ön-libero kimdir acaba ? Kim Kalström diyicem ama o daha çok ofansif.

  2. hiç ortalığı alevlendirmeyelim ama kallstrom olmadığını söyleyebilirim:) zaten önümüzdeki günlerde basına sızar gizli kalmaz…

  3. isin en guzel yani bunca olumsuzluga ragmen rijkaard-neeskens ikilisine inananlarin sayisi oldukça fazla (benim çevremdekiler inaniyor en azindan)
    Arda konusuna gelince, gitsin ve herkes mutlu olsun. Bu sezon gitmezse facia olur hem onun için hem bizim için. Emre Colak’i onun yerine monte etmek istesem fazla mi iyimser olmus olurum? genç yasta baslasin iste oynamaya.. illa manisaspor’a gondermek gerekmiyor ya…

  4. Koko lütfen söyleyin işte yahu nasıl olsa sızar yakında.Sizin görüşlerinize ciddiye alan birisiyim söylerseniz mutlu olurum en azından bir ipucu verebilirsiniz.Ayrıca Gio ve Kewellın gidecek haberleride inşallah doğru değildir.

  5. Giovani’nin gönderilmesi çok büyük hata olur. Benim bildiğim Rijkaard da istemez bunu. Ama aldığın haberlerin de doğruluğu tartışılmaz senin. Yazık diyeyim sadece…

  6. Emre Aşık için de bi parantez açayım.
    92-93 sezonunu sonunda, Şampiyon olan Galatasaray’In şampiyonluk kutlamalarında dönemin Futbol Şube sorumlusu Adnan Polat’ın yanında duruyordu Emre Aşık. Diğer yanında da Bülent Uygun vardı hep beraber “seneye Galatasaray için oynayacağız” diyorlardı. Sonra Ali Şen bi hareketler yaptı, bizimkilerde tahminen işi ağırdan alınca genç yaşında çok yanlış bir formaya yöneldi Emre Aşık. O gün hala dün gibi aklımdadır. Emre’nin Galatasaray’lı olduğunu tüm Bursa camiası(Sönmez Filament) bilir zaten. Ama Emre Fenerbahçe için oynarken Can Bartu, Beşiktaş için oynarken Baba Hakkı gibiydi hep.

    Ben hep sevdim Emre’yi.. Rakip defansda oynayıp bizim forvetlere tekme atarken de sevdim, bariz hatalarla bizi Avrupa’dan elerken de sevdim..

    Yolun açık olsun Emre.. Umarım diğerleri(!) gibi formayı çıkarttıktan sonra gereksiz “saldırgan”laşmazsın…

Yorumlar kapatıldı.