98

Bir takım düşünün sezon başında 300 milyon euro harcamış, sezon içinde 98 puan toplayıp kendi rekorunu kırmış, son haftaya girmeden 101 gole ulaşmış ancak şampiyon olamamış… Seneye ne yapacaksın kimleri alacaksın merak ediyorum Real Madrid.

Önümüzdeki sezon da aynen dünkü gibi anca radyodan rakibin maçını takip edip dualar edersiniz…

“98” için 2 yorum

  1. 5-1 değil isterlerse sabaha kadar gol atsınlar sonuç değişmeyecek..sen 300 milyon € harca ve sezonu boş geç..alkışlıyorum valla :):):)
    Haftaya Camp Nou’da şenlik havası olacaktır..

  2. Özlemişim böyle erkenden konuşmalarını 🙂 Haftaya görüşürüz… Şu 300 milyon harcadı olayı da herkesin dilinde. Bu adamlar bu parayı harcamasalardı Valencia gibi 30 puan geriden gelirlerdi. Ayrıca bilmiyorum izliyor musun, Real Madrid muhteşem futbol oynuyor son 20 haftadır, eğer sezon başında takım olabilselerdi, Ronaldo ve Kaka’dan 2 ay daha fazla yararlanabilselerdi, buralara gelmemişti bu iş, onu da söyleyeyim. Bu paraya değen bir futbol oynuyor, geleceği de 1-2 takviyeyle sağlam. Şimdi bana itiraz edecek adamlara da sorayım 5 maçını izlediniz mi ?

    Barcelona’nın futboluna lafım yok, ancak Real Madrid de hakkını veriyor, Geçen seneki kadro olsaydı bu takımda şuan 70 puanı zor görürdü. Ayrıca bu takım verdiği paranın tamamını geri kazanan kendini çevirebilen bir takım, Man City ile karıştırmamak lazım.

Yorumlar kapatıldı.