Raul kararı kendi verecek

Real Madrid kariyerine yıllar önce bir Zaragoza maçıyla başlayan Raul, geçen hafta sonu Real Madrid’in Zaragoza’yı 2-1 yendiği maçta golünü atıp sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Kaptanın sakatlığının minimum 1 ay süreceği ve sezonu kapattığı açıklandı. Sezon başından beri de Haziran ayında Real Madrid formasına veda edeceği ve macera dolu Amerika’ya gideceği söyleniyor. Daha kesinleşmiş birşey yok, kontratı önümüzdeki sezon sonunda bitiyor. Başkan Florentino Perez de “Raul ile sezon sonu oturup konuşacağız. Kalmak isterse kalır gitmek isterse gider karar kendine ait ama önce bu takımın şampiyon olması için yapacağı çok şey var” demiş.

Başkanın sözleri gerçekten içten mi yoksa vefa bir semt adı mı sezon sonunda göreceğiz. Bu biraz da Real Madrid’in şampiyon olup olamamasına bağlı gibi geliyor bana. Eğer şampiyonluk giderse sezon sonu takım içinde temizlik adına Raul’a teşekkür edilebilir.

Bakalım eğer Raul sezon sonu Madrid’den ayrılır da Amerika’ya giderse Zaragoza maçıyla başladığı Real Madrid kariyerine yine bir Zaragoza maçıyla veda etmiş olması da ilginç olacak.

“Raul kararı kendi verecek” için bir yorum

  1. yorum yapmadan durmami beklemiyorsun heralde 🙂

    arkasina bile bakmasin, gitsin bi sahil kasabasinda kafasini dinlesin, cok yoruldu, yiprandi ..

Yorumlar kapatıldı.