Hotel La Florida

Barcelona bu sezon Camp Nou’da oynadığı her Şampiyonlar Ligi maçı öncesi olduğu gibi yarın da Inter maçı öncesi son yemeğini Hotel La Florida’da yiyecek. Geçen sezon kazanılan 3 kupanın ardından başlayan gelenek yarın da devam edecek. Guardiola maç konuşmasını ve gaz verme işleminin başlangıcını burada yapacak. Kimbilir yine nasıl bir motivasyon yöntemi kullanacak…

Bu arada Guardiola’nın yarınki ilk 11 seçiminde tek bir merak konusu var. O da sarı kart cezalısı Puyol‘un yerine Pique‘nin yanında kimin görev alacağı. Adaylar Marquez ve Milito.

Milito ve Pique Barcelona’dan önce Zaragoza formasıyla yan yana çok oynadılar. Bu sezon ise 4 maçta yan yana görev yaptılar. Bu maçlardan biri Puyol’un sağ bek oynadığı Real Madrid maçıydı ve Ronaldo-Higuain ikilisine gol izni vermediler. Marquez ve Pique ise bu sezon 5 maçta yan yana görev yaptılar. Bu maçlardan ikisinde işler Barcelona için çok iyi gitmedi. Birinde Rubin Kazan’a Camp Nou’da 2-1 yenildiler diğerinde ise Stuttgart deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.

“Hotel La Florida” için 4 yorum

  1. Barcelona guardiola döneminde maçlardan önce kamp yapıyormu bu sorunun cevabını verirseniz sevinirim

  2. Dış saha maçında da yapmıyor. Hiç kamp yapmıyor galiba. Pep de teknik direktör değil zaten, kamp yapmayan takım mı olur =) Yönetim baskı yapıyor mudur acaba kamp yapın diye ? (!)

  3. deplasmana gittiklerinde bir gece otelde kalıyorlar diye onu belirtmemiştim ama o da kamp sayılmaz tabii ki:) laportasilin yapacakmış yarın elenirlerse o zaman gör sen baskıyı:)

Yorumlar kapatıldı.